Скандал у луцькому супермаркеті: поки жінку ображали, охорона мовчала

Скандал у луцькому супермаркеті: поки жінку ображали, охорона мовчала
Скандальний випадок 17 травня трапився в луцькому супермакеті "Сільпо", що на вулиці Кравчука.

Як розповіла лучанка Антоніна Ковальчук, пізно ввечері вона прийшла до магазину. Набравши необхідних товарів, стала в чергу біля однієї з кас.

За нею, каже жінка, стояв молодий чоловік, який почав до неї залицятися. Спочатку вона його ігнорувала, а коли той взявся розпускати руки та "лапати" її, жінка попросила хлопця не чіпати її.

Відмова розлютила "сусіда по черзі" і він, розповідає Ковальчук, вдарив її кулаком в обличчя.

Зі слів жінки, інцидент тривав до 15 хвилин і за весь цей час за неї ніхто не заступився, навіть охоронці супермаркету, які стояли неподалік від каси.

Лише коли хлопець вдарив жінку, за неї спочатку вступилися люди з черги, а потім прийшли охоронці, які вивели хлопця з магазину.

Однак той не вгамувався і стояв біля входу, при цьому погрожував, мовляв, живою з супермаркету не вийдеш.

"Мені довелося дзвонити чоловікові, щоб він прийшов в магазин та допоміг повернутися додому", - розповіла Антоніна Ковальчук.

"Натомість охорона супермаркету нічого не робила", - додала жінка.

Наступного дня після скандалу, каже Ковальчук, вона пішла до супермаркету, аби поскаржитися на дії охоронців.

З її слів, начальник охорони показав відеозапис інциденту. Але зовсім іншою вийшла розмова з керуючим супермаркетом та працівником гарячої лінії "Сільпо".

І посадовець, і "голос в телефоні" пояснили Антоніні Ковальчук, що в інструкції охоронців супермаркетів не вказано, що вони зобов'язані втручатися в конфлікти між покупцями. Мовляв, їхнє завдання охороняти майно магазину.

Жінка написала заяву в обласну інспекцію захисту прав споживачів, а в міліцію звертатися не збирається. Каже, що навряд чи її скарга щось змінить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дам деякі коментарі з приводу. По-перше, в супермаркетах не існує охоронців, а лише контролери. Більше того, згідно ЗУ "Про охоронну діяльність" від 18.10.12 р. на надання послуг з охорони потрібно мати ліцензію, а також такі послуги надають лише охоронні фірми. Відповідно таке задоволення для супермаркетів є дуже дорогим. По-друге, логічним є і результат чому так звані охоронці не втручались у конфлікт. У даному випадку, вивівши "буйного чоловіка" із зали - вони виконали лише свій громадянський обо"язок - захистили жінку.
У підсумку додам, обов"язково раджу звернутись до міліції. Подана заява вирішить багато, в першу чергу є змога покарати дурня. Свідченням будуть записи з камер спостереження, які зазвичай розміщують на касах і у торгових залах. ЗИЧУ УСПІХІВ!
Відповісти
Ніяка охорона нікого не виводила.Той "буйний чоловік"так і чекав жінку.А виконали охоронці свій громадьський обовязок, захищаючи "тіпа пацана" від чоловіка потерпілої.
Відповісти
прикрість яка(((
не тільки люди в черзі не заступалися, а й охорнці..
всі всіх бояться
Відповісти
Ви тих "охоронців" бачили... :) Куди їм ще в конфлікти вступати, вони за своїх шкури бояться... Стоять і по рації перешоптуються, строять з себе агентів 007, подивишся аж сміх розбирає....
Відповісти
Нещодавно у Юванті в жінки "пацик" вкрав гроші. Охорона поки знашлась -вже пізно стало,інші люди також не відреагували на крики,"пацик" собі спокійно втік
Відповісти
ето не охраники а педики и директор тоже
Відповісти
В нас народ просто такий, ніхто нічого не боїться і всім пофігу...Невже ті люди,які стояли в черзі не могли заступитися словом? Де мужчини??? Де ВИ??? Ви мені це скажіть!!! Де такі є зараз?Ви якщо не мамині синочки, то бидло, якщо трохи щось там заробляєте грошиків,то панти такі маєте, що сміх розбирає та відраза!нажаль, чоловіків нема!в першу чергу, - це не громадянський обов язок, а обов язок взагалі моральний, культурний, будь кого!!! А в нас:Моя хата з краю, нічого не знаю"!
Це нормально???
Значить пора ті супермаркети накрити!А той Сільпо, та "керуючі" там-це взагалі позор, с-ки часу шукали в центр ТА Й ДОСІ ШУКАЮТЬ ПРАЦІВНИКІВ??? ВСІ ЇМ НЕ ТАКІ, ОБДІН ВОНИ ТАКІ!ГЛЯНУТИ НА ОДНУ ТУ ПРАЦІВНИЦЯ ВІДДІУ КАДРВ-ВЖЕ ТОШНИТЬ ВІД баби Яги ТІЄЇ!... Народ, шкода, але повна деградація тут вже є, нині, вона прийшла,то що далі???
Не могли охоронці вийти з нею?А якби в неї чоловіка не було??? Що тоді робити?
Відповісти
Коли із камери схову у тому ж супермаркеті вкрали сумку однієї з клієнток, то працівники заявили, що вони не несуть за це відповідальності. Коли ж заходиш до магазину із речами, примушують залишати їх у тих скриньках, які вони насправді не охороняють. Коли ж у черзі били дівчину, охорона боялася навіть розкрити рот. Але коли "запікає" на виході, лізуть у сумку, хоча насправді не мають права.
Охоронці - форева, так тримати!!! Прикро тільки за ваших мам, жінок, доньок. Вони ж то жінки...
Тепер зрозуміло, чому в тому "Сільпо" стільки жінок в охороні. Чомусь переконана, що вони би такого не допустили.
А керівникам просто хочеться нагадати: ви не всесильні, та й у вас також є дорогі вам жінки. Чи, може, вони ходять у магазини, де кожен на своєму місці?
Відповісти
Мадам спочатку облила залицяльника водою, а потім він її вдарив. А чоловік цієї жінки розбив залицяльнику голову. Більше того, в ході бійки вони розбили машину таксиста, що стояла поруч. Тому, напевне, ніхто заяву у міліцію і не пише. Бо винна виходить фігурантка справи і її чоловік. До чого тоді шуміха, обвинувачення охоронців? Готові показати запис відеокамер?
Відповісти
Йому не те що голову розбити треба, ай між ногами ще терба було добре врізати! Замало таким уродам! А "мадам",як деяка, всезнаюча собі тут "правда" пише замало розлила,треба було те пиво чи горілочку, яку він,я впевнена, тримав у своїх карявих ручках розбити на голові! Тримайте язик за зубками і ніхто не буде лити!Ясно?!
Відповісти
Нелюдь нелюдя захищає.ГАНЬБА ЧОЛОВІКАМ які працюють у сільпо!
Відповісти
Зрадниця яка нахабно зраджувала свому чоловіку, з хахалем яким посварилася тому і заяви НЕБУЛО! Що вона в міліції напише? те що її ё.арь побив? Жалко чоловіка рогоносця!
Відповісти
Слухай клоун за те що ти пишиш на рахунок зради і чоловіка рогоносця.Для таких як ти чітко було написано що ходила в магазин за продуктами.За такі слова можеш бути наказаний придурок.Всі ви свідки тільки коли суть до дела повсирались СВІДКІ!!!
Відповісти
ей,правда!да ти така "правда" як той "мужик" :)
Відповісти
Це так себе ведуть хлопці, які приїхали з села. Такі тільки й знають, що героїзм свій показувати через кулаки. Селючиня недобита!
Відповісти
Останні новини
Скандал у луцькому супермаркеті: поки жінку ображали, охорона мовчала
24 травень, 2013, 14:34