Анатолій Цьось прокоментував перемогу над Коцаном у першому турі виборів ректора

Анатолій Цьось прокоментував перемогу над Коцаном у першому турі виборів ректора
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки завершилось голосування на виборах ректора.

За результатами першого туру виборів перемогу здобув перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку Анатолій Цьось, але жоден із кандидатів не набрав 50% голосів, тому 27 листопада відбудеться другий тур.

Зауважимо, що Анатолій Цьось набрав 518 голосів від 1106, які загалом проголосували. Його конкурент – Ігор Коцан, який був багаторічним очільником вишу, набрав суттєво менше голосів – 328.

У коментарі Інформаціному агентству ВолиньPost Анатолій Цьось зауважив, що має надію перемогти і у другому турі.

«Сподіваюся, переможе віра у наш університет», - сказав Цьось.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перейменування СНУ, премії за успіхи та новітні гуртожитки: як Анатолій Цьось хоче змінити виш на посаді ректора

За його словами, він має твердий намір виконати усе те, що говорив і обіцяв напередодні виборів. «Я і надалі обіцяю чесний спосіб ведення боротьби. Ніякого чорного піару від мене не буде. Тільки те, що я зробив і те, що маю намір робити. Щиро, відверто», - запевнив Цьось.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У наступному турі Цьось доваить собі голоси пятьох "непрохідних" кандидатів, плюс відсотків пятдесять від тих, хто голосував за Коцана (совість замучить і буде моральний поштовх). Тобто реальний ректор буде мати до тисячі голосів. Слава Україні!!! Цьосю... Слава!!! Слава виборцям, які реально вирішили проблему назрівання катастрофи. А ті, хто голосував за Коцана - болото, трясовина.
Відповісти
А хто небудь задався запитанням- як так Цьось 14 років в команді ректора, Коцан його проректором призначив. 14 років! І тут опа- перед виборами ніж у спину! Мало того, всі здобутки команди подає як свої особисті. Так що , шановний студенте, гниль і болото тут Цьось! І це мягко сказано
Відповісти
А що, СНУ - приватний вуз Коцана? Якщо призначив, то, як виявляється, треба служити чесно, на задніх лапках і не висовуватись? Чому ніж у спину? Коцан має довічно бути ректором? Можливо, ще житло йому дати поруч з кабінетом - як дають американському президенту? Мислення у вас справді древньо-совкове, кріпацьке і примітивне, як в амеби.
Відповісти
В амеби немає мислення. Я про людські якості. Ніхто нікому нічого не винен. Але будь відвертим. Ящо тебе призначили, то ти в команді. Якщо щось не влаштовує, то говори про це. Звільняйся. Йди в опозицію. Але відкрито. А не потайки гадиш, а в лице такий свій, аж до тошноти. Чого б Цьось без Коцана добився. Це той випадок, коли пригрів змію на грудях. Ще й піариться на чужих здобутках. Ганьба дволиким!
Відповісти
Ніякий Цьось не дволикий.
Коцан у травні сам говорив, що не буде балотуватися.
Цьось подав кандидатуру і став ворогом.
Скільки чорнухи проти Цьося, маніпуляцій, брехні.
"Студентська Рада" як зганьбилася вчергове.
Громадська організація cтудентів має займатися вирішенням проблем молоді, а не обслуговувати чиїсь інтереси та бути флюгером у політичних цілях під замовлення.
Відповісти