Ефективне освітлення фруктів*

Ефективне освітлення фруктів*
Освітлення вітринної композиції надає їй особливу виразність і динаміку, задає настрій, підкреслює переваги пропонованого товару, залишаючи в тіні можливі недоліки.

Яскрава вітрина привертає увагу, викликає бажання до неї підійти і наділяє представлені на ній вироби магічною привабливістю, провокуючи стати їх власником.

Овочі та фрукти найбільш повно розкриють свою природну привабливість під освітленням, максимально наближеним до сонячного світла.

Світлодіодні світильники для фруктів задовольняють всім вимогам, що пред'являються до висвітлення вітрин. Такі прилади не нагріваються, екологічно безпечні, повністю герметичні, працюють під напругою 12 і 220 V.

Особливості та переваги світлодіодного освітлення при оформленні вітрин

На сьогоднішній день світлодіодні освітлювальні прилади вже зайняли всі існуючі ніші. Тому будь-яких складнощів з їх установкою, зокрема для освітлення вітрин, не виникає. Все, що потрібно – просто замінити старі джерела світла на їх нові технічно досконалі світлодіодні аналоги.

Є і спеціальні пропозиції від LedFactor. Так, наприклад, для вітрин з рослинною продукцією, зокрема фруктами, ягодами, найкращим чином підійдуть призначені саме для цих цілей світлодіодні світильники. Вони працюють в жовтому спектрі, завдяки чому вдається максимально наситити природний колір свіжих фруктів і супутніх їм продуктів.
Якщо потрібно якісно підсвітити вітрину з продуктами харчування, різними аксесуарами, біжутерією, взуттям, то свій вибір краще зупинити на світлодіодних лампах, випромінюючих насичений м'який білий світ, максимально наближений до денного. При такому освітленні будь-який товар буде виглядати виразно і незвичайно привабливо, викликаючи довіру і бажання його придбати.

Ідеї освітлення, що підкреслить переваги товару

Ще один варіант підсвічування вітрин – трекові світлодіодні світильники. Вони дають м'який світловий потік, що не втомлює зір навіть при тривалому впливі. Їх застосування найбільш ефективно для підсвічування зовнішніх вітрин. Трековими світильниками створюється правильний акцент на товари, з подальшою можливістю простого регулювання.

Неймовірна кількість варіантів підсвічування можна також реалізувати за допомогою накладних та вбудованих світлодіодних світильників, що монтуються в спеціальні меблі та ніші, що утворюють в цілому вітрину магазину.

Застосовується для оформлення вітрин і гнучка світлодіодна стрічка, що забезпечує світіння в широкій колірній гамі і здатна приймати будь-яку геометрію. В інтер'єрах сучасних магазинів для пристрою вітрин дуже часто використовуються ніші, для підсвічування яких світлодіодна стрічка стане оптимальним варіантом. Стрічку можна встановлювати навіть під кутом 90 градусів, для зміни напрямку світла використовується спеціальний профіль.

Отже, обираючи такі лампи:

• трекові;
• накладні;
• вбудовані;
• стрічка.

Можна перетворити будь-яку вітрину на привабливу комерційно ефективну експозицію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.