Де провести дозвілля в Києві: огляд кращих антикінотеатрів*

Де провести дозвілля в Києві: огляд кращих антикінотеатрів*
Кожному із нас іноді просто необхідно знайти час, зупинитися і насолодитися яскравим відпочинком. Чому? Тому що лише так ми зможемо відновити свої сили, перезавантажитися та підвищити власну продуктивність. А коли цей відпочинок проходить у компанії найрідніших людей за переглядом гарного фільму – ефект відновлення в рази сильніший. Але де знайти таке місце, куди можна втекти від щоденної метушні і наповнитися новими емоціями? Альтернативним варіантом стане антикінотеатр Київ, після відвідування якого ви дізнаєтесь, що таке незвичайний відпочинок за мінімальний бюджет. Тим паче, що в Києві є чимало антикінотеатрів, які можна і потрібно відвідати.

Що являє собою антикінотеатр?

Якщо говорити простими словами, то це особистий кінозал, який вміщає як маленькі, так і великі групи людей. В такому закладі можна просто переглянути фільм, відпочити з друзями чи провести свято. Перевага міні-кінозалів – відсутність інших гостей та доступна ціна. В деяких з них можна пограти в настільні ігри, поспівати в караоке та пограти на музичних інструментах. До того ж, ви завжди можете взяти з собою напої, улюблену їжу та хороше кіно.

Який кінозал обрати?

RED SOX – ідеальний заклад для проведення корпоративів, Днів народжень, тренінгів, лекцій, дитячих свят та навіть весіль. Двоповерховий лофт в центрі міста з радістю прийме лише ваших гостей та навіть ваших чотирилапих друзів.

GAME OVER – ігровий простір у центрі столиці, який нараховує 4 великих кімнати з настільними іграми, аудіосистемою, приставками Playstation 4, Xbox та з окулярами віртуальної реальності.

Happy Hall – сучасне антикафе в стилі лофт, яке вміщає до 40 чоловік. Саме тут ви знайдете ідеальне місце для дружніх посиденьок, корпоративів та Днів народжень. В антикафе можна приносити їжу, а за тривалу оренду всі клієнти отримують знижку.

Attic Spase – антураж не приміщення на 100 чоловік, що здається під ключ. Тут на вас чекає 200-метровий зал з сучасною аудіоапаратурою, зручними меблями, сценою, посудом, санвузлом та кухонною зоною.

Open Room. Якщо ви хочете відсвяткувати День народження, корпоратив, провести тренінг, лекцію, семінар, яскраво зустріти Новий рік, то цей лофт саме для вас. До того ж, тут можна поспівати в караоке, пограти настільні ігри, відеоігри, провести Мафію, замовити Діджея та бармена.

Ляси – сучасне антикафе для святкувань та перегляду фільмів в колі близьких людей. Простір трансформується під будь-які запити клієнтів і містить окрему кухонну зону.

І це далеко не весь перелік антикінотеатрів, які ви можете зняти в оренду в Києві. Головне – не чекати кращого часу і робити своє життя яскравим вже сьогодні!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де провести дозвілля в Києві: огляд кращих антикінотеатрів*
21 лютий, 2019, 11:13