Де купити якісне швейне обладнання для власного ательє?*

Де купити якісне швейне обладнання для власного ательє?*
Послуги з пошиття одягу не перестають користуватися шаленою популярністю серед людей різного віку та статусу. Чому? Тому що клієнтам подобається носити унікальні речі, пошиті за їх власним дизайном та відповідно до їхніх розмірів. Однак, для того, аби відкрити власне ательє, залучити замовників та отримати бажаний дохід доведеться докласти немало зусиль. І найперше, що вам доведеться зробити для досягнення цілі - купитиии швейну машинку недорого.

Яке обладнання знадобиться на етапі створення швейного бізнесу?

1. Швейна машинка. Без цього пристрою неможливо й думати про власне ательє. До того ж, сьогодні можна придбати швейно-вишивальні, комп’ютерні, електронні швейні машинки, оверлоки та коверлоки. Якщо ж ви вперше купуєте подібний пристрій, то оптимальним варіантом буде вибір сучасної моделі, яка зможе працювати з різними типами тканин та виконуватиме велику кількість функцій. Приміром, швейна машинка «Bernina Bernette Milan 7», що представлена на сайті janome.in.ua, може використовуватися для шиття, обробки всіх типів тканин та матеріалів, виготовлення вузьких та кругових деталей. До того ж, дана машинка обладнана підсвіткою, нитковтягувачем, електронним контролем зусилля проколу голки, регулюванням швидкості шиття, системою намотування шпульки, додатковим ящиком та багатьма іншими елементами.

2. Додаткові елементи. Серед них: крейда, ножиці для тканин, праска, вимірювальна стрічка, шпильки, голки, калька та папір для створення викрійки.

Де замовити надійну швейну машинку?

Оптимальним варіантом стане співпраця зі спеціалізованим магазином, який зможе надати офіційну гарантію на свій товар. Приклад такої компанії в нашій країні – інтернет-магазин «Janome.in.ua». До того ж, завдяки зручному сервісу ви зможете скористатися цілим переліком переваг, серед яких:

• Величезний асортимент якісної швейної техніки та аксесуарів.
• Надання професійних консультацій з приводу вибору та покупки обладнання.
• Можливість економії на покупці швейних машинок завдяки акціям та знижкам.
• Наявність гарантій на всі товари та послуги.
• Безкоштовна доставка у будь-який куточок України.
• Післягарантійне обслуговування у сервісних центрах.

І це далеко не весь перелік переваг, якими ви можете скористатися. Однак, ніяке обладнання не допоможе вам створити успішне ательє, якщо ви не будете постійно вдосконалювати свої навички та підтверджувати свій професіоналізм на практиці. Лише систематична праця над собою, сервісом вашої компанії зможе принести позитивний результат у швейній справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де купити якісне швейне обладнання для власного ательє?*
21 листопад, 2018, 11:19