Як компанія «ЕлектроДруг» допоможе вберегти труби від перемерзання взимку?*

Як компанія «ЕлектроДруг» допоможе вберегти труби від перемерзання взимку?*
Напевно, вам не раз доводилося чути про ситуації, коли труби розривало від перемерзання в холодну пору року. Не виключено, що ви й самі були жертвою подібних обставин. Чому так відбувається?
Головна причина – поява льодяних пробок в середині труби та звуження прохідного отвору внаслідок зниження температур. І мова йде не лише про труби, які знаходяться поза приміщеннями. Досить часто перемерзання труб відбувається тоді, коли ви залишаєте будинок, квартиру чи навіть офіс на кілька днів без опалення. Що робити, аби подібного не траплялося? Єдиний альтернативний варіант – заздалегідь подбати про обігрів труб за допомогою нагрівального кабелю.

Що являє собою нагрівальний кабель?

Головна мета використання нагрівального кабелю – підтримка оптимальної температури ззовні та всередині труби, профілактика її замерзання. Для досягнення цієї мети сьогодні використовуються два види кабелів – саморегулюючий та резистивний. Перший вид кабелю не потребує спеціальної апаратури для управління, однак і ціна його вища. Що стосується резистивного кабелю, то він монтується як в середині труби (кабель DEVIaqua), так і ззовні і являється ефективним за наявності апаратури для управління. Всі ці види кабелю можна замовити за лічені хвилини в магазині «ЭлектроДруг».

В чому переваги такого сервісу?



1. Величезний асортимент кабелів. На сайті магазину можна знайти нагрівальні кабелі для побутових, промислових трубопроводів, для наземних та підземних, підвальних приміщень. Наприклад, якщо вам знадобився кабель для обігріву труби з питною водою, в магазині можна придбати модель DEVIaqua з оболонкою із харчового поліетилену. При цьому, весь асортимент товару, що знаходиться в магазині, сертифікований.

2. Надання професійних консультацій. Навіть якщо ви не розумієтесь на нагрівальних кабелях, особливостях їх монтажу, професіонали компанії допоможуть підібрати ідеальний варіант відповідно до ваших потреб. До того ж, купувати кабель потрібно з урахуванням матеріалу труби, її діаметру та теплоізоляції, що зробити самостійно не так вже й просто.

3. Наявність доставки. Тепер купити нагрівальний кабель може кожен житель України, незалежно від того, де він живе. Для цього достатньо оформити замовлення та вказати адресу доставки.
Ну а підтвердженням надійності всього обладнання стане наявність гарантій на товар. Навіть якщо ви отримали неякісний кабель, що буває вкрай рідко, ви можете повернути, обміняти його. Головне – вчасно звернутися за допомогою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як компанія «ЕлектроДруг» допоможе вберегти труби від перемерзання взимку?*
21 листопад, 2018, 08:37