Студенти медколеджу у Луцьку та мешканці мікрорайону ЛПЗ залишаються без тепла

Студенти медколеджу у Луцьку та мешканці мікрорайону ЛПЗ залишаються без тепла
Розповіли про хід опалювального сезону у Луцьку.

Про це йшлося у вівторок, 26 листопада, під час оперативної наради у Луцькраді.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський нагадав, що опалювальний сезон у місті розпочали 30 жовтня. Станом на сьогодні майже всі житлові будинки та заклади користуються послугою централізованого опалення.

«На підприємстві була низка аварійних ситуацій на Волі, Відродження, Грушевського. Підприємство відновило теплопостачання», - каже він.

Нині з 53 працюють 48 котелень, адже деякі з них – резервні. Із 2 грудня запрацює котельня на вулиці Конякіна, аби забезпечити теплом мешканців Завокзального району.

«Станом на сьогодні не забезпечені теплом Будинок побуту та вулиця Січова, зокрема, ЖКП-7, БТІ та медколедж. До кінця дня намагатимемося відновити теплопостачання. Окрім того, маємо витік на мережі гарячого водопостачання. Сьогодні розпочинаємо відновлювальні роботи», – Іван Скорупський переконує, що прорив ліквідують уже «сьогодні-завтра».

Окрім того, на сьогодні залишаються без опалення мешканці низки будинків у мікрорайоні ЛПЗ. За словами Івана Скорупського, спеціалісти аналізують, що призвело до відсутності теплопостачання.

Аварійну ситуацію обіцяють усунути за 1-2 дні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мешканці кількох будинків у Луцьку сидять без гарячої води.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ще одна біда, яка спостерігається впродовж останніх років. Це нововведення по створенню в будинках так званих ще одних начальників: голів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Так ось один такий голова в будинку толковий, дружить із психікою, другий голова не товаришує з мізками. А постачання гарячої води та теплопостачання до батарей опалення в квартири будинків - централізоване. Розумний голова ОСББ перед тим як прикрутити задвіжку, щоб наприклад зменьшити подачу тепла (ці питання вирішить при взаємодії з ЖЕКом), а другий голова ОСББ, який не товаришує із психікою впертий (ці питання вирішить без погодження з ЖЕКом), сам візьме та перекриє задвіжку. І ніхто крім цього голови не може зрозуміти у чому причина, чому похолодало в квартирі. Із сусідніх квартир мешканці бігають туди сюди і не можуть зрозуміти чому в квартирі холодно і т.п. З такими проблемами стикаються у осінньо-зимовий періоди більшість мешканців квартир, бо забагато "камандіров" розвинулось. Не всі ж мешканці будинку знають про те, що в підвалі існує задвіжка де можна відкрити або закрити подачу води (гарячої чи холодної).
Відповісти
Оце так фокус. Половина луцька без води, друга половина без тепла. Прийшли холода а начальникі водоканалу і луцьктепла їх не ждали. Скоро атавісти в гості прийдуть за даниною.
Відповісти
А Луцька міська влада в лиці Недопада перед початком опалювального сезону в груди себе били та плювались, що повністю готові до зими.
Відповісти
Останні новини
Студенти медколеджу у Луцьку та мешканці мікрорайону ЛПЗ залишаються без тепла
26 листопад, 2019, 08:59