«Свою подальшу участь вважаю неможливою», – Ігор Коцан про вибори ректора

«Свою подальшу участь вважаю неможливою», – Ігор Коцан про вибори ректора
Ігор Коцан, який очолював Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки з 2005 року, вважає свою подальшу участь у виборчому процесі на посаду ректора неможливою.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, другий тур виборів запланований на 27 листопада у головному корпусі СНУ імені Лесі Українки.

"Результат виборів ректора 20 листопада був для мене несподіванкою. І я та чимало наших колег переконані, що результат є необ’єктивними, і не виражає позицію нашого колективу. Переконаний, що в першому турі на підсумкових цифрах позначився зовнішній вплив.

І оскільки я та мої однодумці впевнені в тому, що в другому турі також будуть мати місце зовнішні впливи та маніпуляції під час голосування, я вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою", - написав Коцан.

Також він подякував колегам за довгі роки спільної роботи та усім, хто підтримав його і висловив довіру. На його переконання, вибір, який зроблять в другому турі, навряд чи відповідатиме тим стандартам і вимогам, які пред’являються до закладів вищої освіти у зв’язку з реформуванням освітньої галузі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заяви немає, отож це маніпуляція. Затягує і зриває вибори.
Відповісти
Тобто, дав знати, що такого ректора, як він, вже не буде ніколі і ніде у цілому світі. Смілива самооцінка. Навіть піти не вмів, так як йдуть порядні люди.
Відповісти
Є кіндер-сюрприз, а в СНУ - Коцан-сюрприз!
Відповісти
Головне завдання зірвати вибори, затягнути процес ще далі в прірву. Тим часом іде обзвон виборців. Не вспівають до завтра. Вуаля, зняти вирішив без заяви
Відповісти
Коцан - гидоття з усіх сторін. Як сімянин, як ректор, як науковець (умовно), як людина. Куди не кинь, там рветься. І тут невідомо, яку авантюру він задумав. Виборці і комісія - будьте уважні. Тут можна чекати усього, що завгодно. Доведіть справу до кінця - це майбутнє вузу, який стоїть на перепутті.
Відповісти
Коцан Корупціонер з великої букви. Скоріше б він пішов... не за горами і відкрття його корупційних схем з базою на Світязі...
Відповісти
Останні новини
«Свою подальшу участь вважаю неможливою», – Ігор Коцан про вибори ректора
26 листопад, 2019, 11:24