Як отримати кредит онлайн за лічені хвилини?*

Як отримати кредит онлайн за лічені хвилини?*
Якби ми не економили, скільки б не розписували витрати, доходи, однаково рано чи пізно настає той день, коли грошей не вистачає на лікування, бажану покупку, поїздку чи на оплату послуг. Що ж робити в таких ситуаціях? Раніше ми зверталися б до сусіда, брата, кума, аби позичити грошей. Але чи варто ускладнювати відносини боргами, якщо сьогодні можна взяти кредит онлайн за лічені хвилини?

Про який саме кредит йде мова?

Ні, це зовсім не той кредит, про який ви, напевно, подумали. Вам не доведеться збирати стоси документів, доводити свою платоспроможність чи шукати поручителів. Все, як виявляється, набагато простіше! Сьогодні функціонують спеціальні мікрофінансові організації, які здійснюють видачу мікрозаймів громадянам на законних підставах.

В чому переваги такого сервісу?

1. Мінімум документів. Для отримання мікрокредиту достатньо паспорту, ідентифікаційного коду, банківської карти (для зарахування коштів), номера мобільного та адреси електронної пошти. Не знадобиться навіть довідка про дохід чи перелік майна.

2. Мінімум обмежень. Взяти мікрокредит можуть не лише працевлаштовані особи, а й студенти, безробітні, пенсіонери, жінки в декреті, чи люди з поганою кредитною історією. Мікрофінансові організації схвалюють близько 90 % таких заявок.

3. Високий рівень безпеки. Гарантією надійності мікрофінансових організацій являється наявність ліцензій, патентів на проведення кредитно-фінансових операцій та спеціальних сертифікатів. Крім цього, кожна така установа повинна гарантувати конфіденційність наданої вами інформації.

4. Економія часу. Тепер не потрібно чекати підходящого дня чи часу, аби взяти гроші в кредит. Більшість мікрофінансових організацій надають свої послуги цілодобово та без вихідних, що дуже зручно у форм-мажорних обставинах.

На що звернути увагу, обираючи мікрофінансову організацію?

• Рейтинг. Сьогодні існують платформи, які формують рейтинг макрофінансових організацій та перевіряють їх на надійність. Наприклад, «Liga.Credit.Online» пропонує скористатися цілим переліком провідних кредиторів нашої країни.

• Досвід роботи. Найкраще довірити цю справу професіоналам. Надавайте перевагу тим організаціям, які вже встигли напрацювати певний статус, клієнтську базу. Так ви мінімізуєте шанс бути обманутими.

• Відгуки реальних клієнтів. Кожна мікрокредитна організація має свій сайт, на якому ви можете не лише ознайомитися з умовами кредитування, надіслати заявку, а й прочитати відгуки реальних клієнтів.

Лише за таких умов ви зможете бути впевнені у надійності співпраці з мікрофінансовою організацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як отримати кредит онлайн за лічені хвилини?*
28 листопад, 2018, 08:46