Як швидко знайти квартиру в Києві від забудовника?*

Як швидко знайти квартиру в Києві від забудовника?*
Київ – місто, яке вражає своїми перспективами та можливостями. Саме тут мріють мешкати тисячі українців. Саме тут безперервно будуються величезні будинки, які з радістю приймуть усіх, хто прагне зробити своє життя кращим. Але як знайти ту, ідеальну квартиру в столиці? Насправді, для цього не обов’язково їхати у кожну новобудову, робити обхід території, огляд усіх квартир і лише тоді приймати рішення. Тепер квартира в Києві від забудовника стала ще доступнішою завдяки інформаційним онлайн-сервісам для пошуку та просування нерухомості в Україні - address.ua.

В чому суть роботи таких сервісів?

Головна мета роботи інтернет-платформ для купівлі, продажу, оренди та обміну нерухомості – зробити життя людей набагато простішим. Яким чином? На одному сайті зібрана вся інформація, що стосується найактуальніших пропозицій з приводу нерухомості у столиці. Завдяки цьому, не виходячи з дому, ви маєте можливість побачити фото квартир, ознайомитися з їх характеристиками, перевагами розташування, ціною та іншими важливими деталями. Який саме портал обрати? Найкраще шукати квартиру на популярному, досвідченому інформаційному ресурсі, прикладом якого в Україні являється address.ua.



Які переваги співпраці з Address.ua?

1. Величезний асортимент пропозицій з продажу, купівлі, оренди житла на первинному та вторинному ринках Києві та області. Ви маєте можливість не лише дізнатися інформацію про перспективні райони міста, характеристики квартир, а й бути в курсі всіх ризиків такого інвестування. До того ж, портал щомісяця готує свіжі аналітичні огляди первинного та вторинного ринку Києва, включаючи незалежне дослідження новобудов України.

2. Безпека. Засновники порталу не один рік співпрацюють з різними забудовниками і як ніхто знають, яким компаніям варто довіряти. До того ж, портал дбає про свою репутацію і не буде співпрацювати із шахраями.

3. Економія часу. Коли вся сума зібрана і ви нарешті готові обирати житло, почніть пошук з онлайн-огляду квартир від забудовника. Так ви відсієте зайві варіанти і зосередитеся на головних. Уже після цього можете зв’язуватися із забудовниками і говорити про безпосередню зустріч.

На що звернути увагу, обираючи квартиру від забудовника?



• Розташування. В цьому випадку все залежить від того, якому способу життя ви надаєте перевагу. Приміром, для прихильників міської метушні, культурних подій найкраще придбати квартиру в Подільському та Печерському районах. У свою чергу, більш спокійними, спальними районами вважаються Оболонський та Дарницький. Голосіївський район сподобається любителям чистого повітря та неймовірних краєвидів за вікном.

• Інфраструктура. Зверніть увагу на присутність «базових» закладів для комфортного проживання в районі. Серед них: супермаркет, салон/перукарня, розважальний центр, спортзал та інші.

• Вартість. На цей показник впливають як розташування, планування квартири, так і транспортна розв’язка, інфраструктура та сам забудовник.

Ну і не забувайте користуватися послугами досвідчених юристів у процесі покупки житла. Так ви вбережете себе і свої гроші від аферистів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.