Де можна погасити мікрокредит*

Де можна погасити мікрокредит*
Коли гроші потрібні терміново, українці часто звертаються в сервіси мікрокредитування. Це компанії, які видають невеликі суми на короткий термін. Зазвичай ця сума не перевищує 150000 гривень, а термін - 30 днів. Кредит онлайн на картку можна отримати при наявності паспорта та коду, всього за 10-30 хвилин. При цьому не потрібно навіть виходити з дому - вся процедура проходить в інтернеті. Це швидко і зручно.

Для повернення теж пропонуються прості і зручні способи. У відомому сервісі Loany повернути борг можна і переказом, і готівкою. Клієнту доступні 4 варіанти:

1. Оплата через особистий кабінет, за допомогою банківської карти. Найпростіший і швидкий спосіб, без комісії. Оплата проводиться через LiqPay, потрібно всього лише вказати реквізити карти.

2. Можна платити через термінал самообслуговування, готівкою або карткою. Підійдуть банківські термінали і популярні мережі. Платіж теж зазвичай перераховується миттєво, але комісію позичальник повинен внести.

3. Оплата через відділення банку. Переклад може йти до 3 днів, комісія банку - до 1,5%. Також можна платити через онлайн банкінг, тоді переклад надійде максимум на наступний день, а комісія не перевищить 5 гривень.

4. Фізичні особи також можуть платити через Приват24. Це просто, платіж проводиться за реквізитами сервісу і надходить на рахунок відразу ж. Комісія - 1 грн.

Також клієнт може оплачувати кредит бонусними балами, які він отримує за запрошених друзів і інші дії. Ця процедура теж проводиться через особистий кабінет.

Чи доступні мікрокредити з 18 років

Молодій людині складно отримати позику в банку. Зазвичай до закінчення університету студенти не мають постійної і добре оплачуваної роботи. Крім того, юний вік сприяє недовірі з боку фінансової організації. І максимум, на що може розраховувати студент - кредитна карта з невеликим лімітом і комісією при кожному знятті готівки. Однак, овердрафту може бути недостатньо в досить великому переліку ситуацій.

Але за законом позики можна отримувати з 18 років. Тому мікрофінансові організації часто йдуть назустріч студентам і пропонують їм вигідні умови. Деякі компанії формують навіть спеціальну пропозицію для молодих людей, це невеликі суми на короткий термін, яких може вистачити до зарплати чи стипендії на повсякденні потреби. І навіть клієнт з поганою кредитною історією має шанс отримати фінансову допомогу на картку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де можна погасити мікрокредит*
30 листопад, 2018, 12:37