Білорусь і Росія створять єдині парламент і уряд

Білорусь і Росія створять єдині парламент і уряд
Росія та Білорусь в рамках об'єднання в Союзну державу створять єдині парламент і уряд.

Про це домовилися президент РФ Володимир Путін і президент Білорусі Олександр Лукашенко, передає УНІАН.

"Президенти домовилися, що цілі заявлені грандіозні і вони не повинні змінюватися. Це перехід на уніфіковане податкове законодавство, створення єдиних ринків нафти, газу та електроенергії, створити єдиний парламент та уряд з певними повноваженнями, коли незалежні Росія і Білорусь віддають наверх певні керуючі функції з обов'язковим виконанням. Таке завдання зараз вирішується", - заявив посол Білорусі в Росії Володимир Семашко.

За словами Семашка, зараз йде робота над дорожніми картами по інтеграції в Союзну державу. 20 із 31 "карти" вже узгоджені, всі інші повинні бути готові в термін до одного тижня. Союзна держава - це наддержавне об'єднання Росії і Білорусі з організацією єдиного політичного, економічного, військового, митного, валютного, юридичного, гуманітарного та культурного просторів.

Як повідомляв УНІАН, раніше Лукашенко заявив, що його країна зазнає величезних збитків через нерівні торгові відносини з Росією. За його словами, жоден документ про інтеграцію Білорусі з РФ не буде затверджений без вирішення принципових для Мінська питань.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НА кордон з білорусами.Сюди не пускати.Хай до путіна їдуть.Я думаю то шось треба на державному рівні робити.
Відповісти
Білоруси від того програють, до них лояльно ставились в Європі, очевидно ситуація зміниться, бажання відродити ссср штовхає людей в прірву. Світ розвивається, іде вперед, а вони розвернулись назад.
Відповісти
Коментарники, ви у своїй багнюці розберіться. З 13 млн. громадян України у віці від 25 до 60 років, що виїхали за межі України працюють та приносять прибуток і платять податки іншим країнам, з яких 4.5 млн. українців проживають та працюють тільки в РФ і працюють на бюджет Росії.
Відповісти
Молодці. Наш президент також вже готовить плацдарм та підгрунтя. Через 5 років союз Росія-Білорусія поповниться Україною. Росія-Білорусія-Україна, братні народи навіки. Кому не подобається може знову вертатись в Канаду, США чи Австралію до своєї української діаспори або общини.
Відповісти
У Білорусі вже давно Європа! Досить кордон переїхати. У нас вони купляють алкоголь і солодощі, а наші в них паливо - солярку по 20 грн, сигарети..
Відповісти
Поліщучня хоче халяви, а не розбудови власної європейської правової держави.
Відповісти
"Кому не подобається може знову вертатись в Канаду, США чи Австралію до своєї української діаспори або общини".

До Канади далеко, а гілляк для таких побажальників тут доста.
Відповісти
Україна - не білорусь, не сподівайтесь, просто тікайте в росію, совкі немиті, ми канаду зробимо тут, аби ви не заважали, зрадники.
Відповісти
Останні новини
Білорусь і Росія створять єдині парламент і уряд
01 грудень, 2019, 07:40