Стильне поєднання – срібло з золотими вставками*

Стильне поєднання – срібло з золотими вставками*
Жінці, при чому будь-якого віку, неможливо просто обійтись без таких прикрас, як сережки, адже вони формують та доповнюють її індивідуальний стиль. Якщо в одному виробі поєднати два благородні метали срібло та золото, виглядатимуть ці прикраси дуже естетично та гармонійно.

Поцівновувачок справжньої неповторної краси неодмінно приваблюють срібні сережки з золотими вставками. Два цінних метали різних відтінків поєднуються напрочуд гармонійно, доповнюючи красу та неповторність один одного, а вправна рука художника-ювеліра здатна створити справжнє диво. Купити срібні сережки з золотими пластинами та вставками можна в магазині Silverlavka. Гортаючи каталог, ви зможете роздивитись вироби зблизька та оцінити їх красу у спокійній атмосфері. Колекція сережок з поєднанням срібла та золота знаходиться тут https://silverlavka.com.ua/category/ser-gi.
В чому полягають переваги поєднання срібла та золота в одній прикрасі

Для того, щоб створити унікальну прикрасу із срібла з вставками золота використовується високопробне срібло, на котре робиться напайка із золота. Вигляд такої прикраси одразу змінюється, подекуди таке поєднання виглядає навіть більш розкішно, ніж прикраса з чистого золота. Крім цієї, без сумніву найважливішої переваги, у такого поєднання є й інші переваги:

• блиск виробу з поєднанням срібла та золота зберігається дуже довго;
• прикраси стійкі до механічних впливів та мало піддаються до подряпин;
• прикраси не потребують чистки довгий період чи особливих підходів у догляді. Загалом, з сережками зі срібла з золотими вставками слід поводись так само, як і з прикрасами з золота.
• якщо срібні вироби додатково покриті родієм, то такі прикраси дістають ще більше блиску, а також стають наваго міцнішими. Товщина шару родію, котрий наносять на срібло не перевищує товщини людської волосини, тому на виробі він зовсім непомітний.

Як обрати виріб до душі

Зовнішній вигляд – головний критерій у виборі. Індивідуальність стилю жінки найкраще може відчути сама жінки, і якщо вам сподобались сережки, значить вони вам безперечно пасуватимуть. Серед багатьох виробів інтернет-магазину Silverlavka, можна знайти неповторне виконання у таких різновидах:

• сережки-цвяшки або пусти;
• сережки-підвіски;
• сережки-кільця (конго) різного діаметру та товщини, з різними типами защіпок;
• сережки каффи.

Обираючи прикраси, пам’ятайте, головне, щоб їх власниця почувала себе з ними найкрасивішою жінкою, а доречність та гармонію з образом в цілому нехай вирішують обставини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стильне поєднання – срібло з золотими вставками*
11 грудень, 2018, 23:52