Як обрати якісні бездротові навушники*

Як обрати якісні бездротові навушники*
Навушники – невід’ємна частина щоденної «амуніції» будь-якого меломана, але не кожні навушники однаково добре можуть задовольнити користувача. Все залежить від якості та гучності їх звучання, а також від їх зручності у користуванні. Бездротові навушники, безумовно, виграють від звичайних, оскільки вони дуже комфортні у користуванні, а якість звуку вже залежатиме від обраної моделі.

Обираємо бездротові навушники правильно

Вартість навушників буде залежати від характеристик тієї чи іншої моделі. На які характеристики варто звернути увагу при виборі бездротових навушників?

• Різновид конструкції. Бездротові, як і звичайні, навушники можуть бути вакуумними, які повністю можна вставити у вушну раковину, з м’якими чашками, повно розмірними зі з’єднувальною дугою над головою або позаду шиї. Кожна людина може обрати для себе саме ту конструкцію, з котрою їй буде максимально комфортно. Щоб це перевірити, побудьте кілька хвилин у різних навушниках, щоб прислухатись до власних відчуттів. Навушники не повинні натирати чи тиснути, не повинні випадати при найменшому поруху, в ідеалі, користувач взагалі мав би забути, що у нього у вусі є навушник.
• Частотний діапазон аксесуара. Для бездротових навушників оптимальним значенням частотності буде 20-20 000 Гц.
• Чутливість навушників. Цей показник відповідатиме за гучність звучання аудіо в гарнітурі. Якщо вам потрібна висока гучність, пошукайте навушники з показником більше 100 дБ.
• Додаткові характеристики, які свідчитимуть про довговічність роботи гарнітури. Наприклад, деякі моделі мають спеціальний захист від вологи. Це дуже добре для навушників, оскільки їх можна буде сміливо носити і в взимку, коли падає сніг, і в інші пори року, не боячись потрапити під зливу.

Бездротові навушники дуже комфортні у використанні, а якість сигналу за допомогою Bluetooth зовсім не поступається показнику гарнітури з прямим дротовим з’єднанням.

Яку марку бездротових навушників обрати?

Сьогодні користувачі можуть бачити дуже багато реклами від різних торгових марок, які нахвалюють власну продукцію, називаючи практично одні й ті ж самі характеристики та переваги. То як же обрати між Samsung, Xiaomi, Apple, Honor, JBL, Sony та величезним списком інших марок? Перш за все, спробувати варто саме ту торгову марку, ім’ям якої названий ваш смартфоні. Рідна гарнітура, логіно, найкраще повинна підійти для вашого гаджету. Якщо ж вам з рідними навушниками з якихось причин некомфортно, тоді вже обирайте серед інших брендів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: навушники
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.