Як правильно шукати віддалену роботу в мережі Інтернет*

Як правильно шукати віддалену роботу в мережі Інтернет*
Сьогодення значно змінило ставлення людей до роботи. Уже давно відпало поняття «робота або сім’я». Сучасні люди не готові відмовлятись від чогось у власному житті, бо є навчення помилками власних батьків, і завдяки мобільності та легкості сучасного світу готові успішно поєднувати обидві складові. Особливо, мабуть, це стосується жінок, котрі сьогодні вже не повинні обирати між кар’єрою та професійним самозростанням і піклуванням про власних дітей.
Робота «на віддаленці» з погодинною або відрядною оплатою праці цікава не лише жінкам, що повинні бути прив’язані до домівки, але й усім людям з обмеженими можливостями, котрі не можуть щодня відвідувати офіс з тих чи інших причин. Також віддалена цікава як додатковий підробіток людям, кому на основній роботі не вистачає зарплатні на власні потреби, студентам, що мають у вільному розпорядженні лише пів доби, але прагнуть розпочати трудову діяльність. Онлайн-сервіс ManGo – це інноваційне рішення в галузі пошуку та підбору персоналу. На сайті можна знайти додаткову разову роботу, а також віддалену зайнятість на постійній основі. Можливості сервісу коротко описані нижче.

Послуги для замовників робіт

Ви не обов’язково повинні бути офіційним роботодавцем, щоб найняти на разову локальну чи постійну віддалену роботу виконавця. Комусь, можливо потрібно встановити котел у помешканні, хтось шукає тимчасового промоутера чи кур’єра, а хтось не знає як знайти спеціаліста, щоб розшифрувати незрозумілий почерк власного дідуся для передруку його мемуарів. Абсолютно будь-яке завдання можна залити на сервіс ManGo, заповнивши просту реєстраційну форму. При цьому проект буде разовим, котрий отримає статус «виконано» після реально виконаного завдання та оплати за роботу виконавцеві.

Можливості для виконавців

Якщо вам потрібна тимчасова зайнятість, постійна віддалена робота, ви можете періодично заходити на mangoworks.com.ua та розглядати пропозиції проектів у статусі «В пошуку виконавця». Тут ви зустрінете абсолютно різні потреби, від постигну з певною вартістю за 1 пост у соцмережах, до виконання великих довготермінових ІТ-проектів. Щоб отримати завдання в роботу, виконавець повинен спершу пройти процедуру реєстрації.

Переваги користування сервісом ManGo

• Прозорі умови співпраці;
• Абсолютна захищеність особистих даних усіх зареєстрованих користувачів;
• Можливість реєстрації у якості роботодавця і у якості виконавця з одним аккаунтом на сервісі ManGo;
• Зручна класифікація завдань по рубрикам: Бізнес-послуги, Навчання, Тренерська діяльність, Промоакції, Дизайн, Медіа-рубрика, Домашній майстер, Перевезення, Клінінг, Послуги для тварин, Кур’єрські послуги, Реклама та маркетинг, Будівництво та ремонт, Віддалена робота тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: робота
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно шукати віддалену роботу в мережі Інтернет*
03 грудень, 2018, 09:42