У Луцьку активісти влаштують мирний пікет перед концертом Серьоги

У Луцьку активісти влаштують мирний пікет перед концертом Серьоги
У Луцьку активісти вирішили влаштувати пікет під стінами Волинського облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка перед концертом білоруського виконавця Сєрьоги, що відбудеться 9 грудня.

Організатор пікету Богдан Жишко повідомив Інформаційному агентству ВолиньPost, що захід буде мирним і нестиме виключно інформативний характер, аби зупинити «заросійщення Волині».

«Ми прийдемо із плакатами і гучномовцем, будемо закликати людей не ходити на концерти артистів, які співають російською. Перекривати входи не будемо. Хто хоче нехай іде, має право, а ні, то нехай здають квитки. Якщо такі артисти перестануть користуватися попитом, то їх не возитимуть до Луцька», – каже Богдан Жишко.

Оголошення про організацію заходу активіст розмістив у Facebook-групі «Наш Луцьк», звідки адміністратор спільноти його видалив, однак Богдан Жишко зазначає, що декілька десятків людей вже проявили бажання долучитися до акції і готують плакати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кацапське лайно
Відповісти
А чому мирний?, - давайте брати покажемо сусідам Білорусам хто ми є та на що ми здатні.
Відповісти
Геть у когось поїхала. Це вже перебор. Не йдіть, не слухайте і не заважайте іншим своєю присутністю і тупістю. Не до усіх рима приходить українською, зате вони легко можуть писати, складати, творити англійською, польською, російською, іншими мовами.
Відповісти