Мешканці декількох вулиць Луцька – без тепла та гарячої води

Мешканці декількох вулиць Луцька – без тепла та гарячої води
ДКП "Луцьктепло" повідомляє про тимчасове припинення надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води за деякими адресами у зв’язку з витоками на мережах.

Про це інформує пресслужба "Луцьктепла".

Відтак, послугу з централізованого опалення після ліквідації витоку на тепловій мережі відновили в житлових будинках на вулиці Дубнівській, 34, 36-а та 79. Також відновили послугу і у правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою на вулиці Дубнівській, 32, де послуга була відсутня впродовж кількох годин.

Ще один витік від котельні стався на мережі гарячого водопостачання, у зв’язку з чим тимчасово відсутня послуга з постачання гарячої води для житлового будинку на вулиці Дубнівській, 79. Виконання робіт та відновлення послуги – після завершення робіт.

У зв’язку із заміною аварійної ділянки мережі гарячого водопостачання послуга з гарячого водопостачання тимчасово відсутня в житлових будинках на вулиці Січова, 2, проспект Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а. Відновлення послуги після завершення робіт. Орієнтовно – сьогодні ввечері.

4 грудня о 04:00 на котельні на вулиці Вороніхіна, 15-а зафіксували витік на тепловій мережі, у зв’язку з яким без опалення залишився житловий будинок на вулиці Козакова, 1. Після визначення місця витоку та погодження ордеру на проведення земляних робіт служби підприємства приступають до робіт з ліквідації витоку та докладуть належних зусиль, щоб сьогодні послугу з централізованого опалення для мешканців цього будинку було відновлено.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.