Як обрати смарт-консоль (TV-приставку)*

Як обрати смарт-консоль (TV-приставку)*
Смарт-консоль (TV-приставка) – одна з необхідних речей у сучасно обладнаному домі. Мабуть найбільшою популярністю серед користувачів сьогодні користуються моделі X96 Мах. Якщо ви плануєте найближчим часом придбати собі ТВ-консоль для розваг, то перш за все варто звернути увагу саме на них. Пряме посилання тут https://alfabox.com.ua/smart-pristavki/x96-max-plus.

Для чого потрібна Smart консоль

Не дивлячись на успішний розвиток мережі мовлення DVB-T2, користувачі все одно мають стійку потребу у різноманітному контенті та бажають самостійно обирати час та спосіб його перегляду. На жаль жодний розвиток мовлення не в змозі задовольнити цю потребу, як до речі, і супутникове телебачення. Користувач прагне поєднати безмежні пропозиції інтернет-контенту та комфорт відпочинку перед телевізором, а тому і обирає варіант «SmartTV + медіа-консоль». Саме з цієї причини ТВ-консолі користуються стабільно зростаючим попитом.

Як обрати смарт-консоль для телевізора

Консоль повинна ідеально підходити до телевізора, і тому обираючи, треба звертати увагу на наступні пункти:

• Комплект інтерфейсів для підключення до телевізора;
• Особливості апарату консолі (пам'ять, процесор, наявність ресурсу для накопичення медіаконтенту);
• Тип операційної системи;
• Можливості підключення до мережі Інтернет;
• Формати відтворення файлів;
• Форм-фактор корпусу консолі;
• Електричне живлення (вбудований чи окремий блок живлення, живлення з допомогою USB);
• Комплектація.

Варіанти підключення до телевізора

Найбільш прийнятним способом підключення медіа-консолі до телевізора прийнято вважати кабель HDMI, оскільки буде можливість у повній мірі відчути всі переваги відео формату HD чи найвищого показника роздільної здатності формату старшого покоління SD. Однак не всі телевізори обладнані портом для HDMI. Отож, здійснюючи покупку, звертайте увагу на таку елементарну річ, як наявність потрібних портів та можливостей під’єднання.

Вибір ОС

Найчастіше у сучасних консолях можна зустріти операційну систему ОС Windows та Android, рідше – LINUX. Але, мабуть, найкращим варіантом буде універсальна модель консолі, здатна підтримувати одразу дві ОС (ОС Windows та Android).

Підключення до мережі Інтернет

Якщо потужність Wi-Fi сигналу є достатньо високою, то модель консолі з варіантом бездротового під’єднання (Wi-Fi адаптер) вам підійде. Але у випадку наявності можливостей кабельного підключення, використовуйте його як більш надійне та швидкісне (під’єднання через роз’єм RJ45).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.