Що робити, якщо не заряджається акумулятор ноутбука*

Що робити, якщо не заряджається акумулятор ноутбука*
У вас останнім часом виникають проблеми, пов'язані з акумулятором вашого ноутбука? Або ваш акумулятор не заряджається? Ви підключили зарядний пристрій до ПК, і він все ще містить 0% акумулятора без заряду? Замість того, щоб намагатися дістати новий зарядний пристрій чи возитися зі старим, потрібно спробувати кілька речей.

Не хвилюйтесь, існують способи самостійно виконати операцію з швидкого відновлення акумулятора ноутбука на вашому ПК.

Спосіб 1: Виправлення неполадок із акумулятором

Якщо ви включили незаряджений ноутбук, підключіть Zeto зарядний пристрій та перейдіть у налаштування Windows, де відкриється домашня сторінка. Перейдіть до розділу «Оновлення та безпека» на запропонованих вам вкладках. У лівій частині екрану з'явиться список, звідти виберіть варіант усунення несправностей. Ви побачите безліч видів функцій для усунення несправностей, виберіть звідти опцію живлення. Почнеться усунення неполадок, і проблеми будуть вирішені. Це найкраще рішення для ремонту акумулятора ноутбука, коли він не заряджається.

Спосіб 2. Видалення драйверів акумулятора

Якщо ваш ноутбук підключений, не заряджаючи HP, спочатку вимкніть комп'ютер. Вийміть адаптер змінного струму з ПК, а потім продовжуйте виймати акумулятори. Тепер перезавантажте комп'ютер, але без батареї цього разу. Підключіть адаптер змінного струму та запустіть пристрій. Потім вийміть драйвери акумулятора зі свого пристрою. Для цього перейдіть до Панелі управління, перейдіть до Диспетчера пристроїв та натисніть Батареї.

З'явиться новий список, звідти потрібно вибрати (двома клацаннями) правою кнопкою миші на першому, а потім видалити їх за допомогою пункту видалення драйверів. Згодом піктограма акумулятора також зникне з панелі завдань. Потім вимкніть комп'ютер і покладіть акумулятори всередину ноутбука. Опісля ж підключіть зарядний пристрій свого ноутбука та запустіть комп'ютер, коли ви його відкриєте, проблема буде вирішена, сподіваємось. Якщо це спрацювало, тоді тримайте зарядний пристрій підключеним до тих пір, поки ви не досягнете 100%, а потім вийміть зарядний пристрій і залиште акумулятор, поки він не знизиться до 0%. Повторіть цю процедуру заряджання до 100% та зменшення акумулятора до 0% ще двічі чи тричі. Ваша зарядка буде відновлена, і ви більше не зіткнетеся з проблемами.

Ці два способи є найкращими для вирішення проблем із акумулятором для ПК.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.