Як за допомогою IP АТС від Київстар налагодити роботу бізнесу*

Як за допомогою IP АТС від Київстар налагодити роботу бізнесу*
Сучасний бізнес не може ефективно працювати без налагодженої комунікації з клієнтами. Кожна компанія намагається максимально ефективну організувати роботу свого офісу та менеджерів, щоб забезпечувати якісні консультації та активні продажі.

Роботу офісного колл-центру значно спрощує використання IP АТС від Київстар. Експерти оператора розповіли нам, які бонуси для бізнесу приносить перехід на сучасну технологію зв'язку.

Оптимізація роботи відділу продажів

В першу чергу за допомогою IP АТС можна контролювати й оптимізовувати роботу менеджерів. Для цього в арсеналі сервісу є цілий ряд ефективних інструментів:

- запис розмов з усіх телефонів, підключених до АТС;
- прослуховування записів через веб-інтерфейс системи;
- прив'язка записів до конкретного менеджера у власній CRM-системі та додаткова мотивація співробітників за добре виконану роботу.

Часто власники бізнесів не можуть зрозуміти, чому в них дуже високий рівень відмов клієнтів. Без детального розбору спілкування менеджера неможливо знайти причину. Адже бувають різні ситуації, зокрема коли оператори направляють клієнта до інших магазинів, з якими мають власні домовленості. Такі ситуції наносять непоправну шкоду вашому бізнесу Завдяки IP АТС ми зможете вчасно їх виявити та ліквідувати.

Повний контроль витрат

Наступна перевага IP АТС – зручне відстеження витрат на корпоративний зв'язок. У невеликих компаніях ця стаття не дуже позначається на загальній прибутковості. Але коли обсяг комунікацій сильно зростає, з'являються додаткові лінії та безкоштовні номери, всі витрати потрібно ретельно контролювати.

Для цього завдання IP АТС від Київстар пропонує кілька можливостей:

- заборона вихідних викликів на міжнародні або деякі міжміські дзвінки;
- заборона набирати короткі розважальні номери;
- детальна статистика викликів по кожному співробітнику.

Навіть якщо в компанії трапиться перевитрата бюджету на зв'язок, легко можна відстежити, хто зі співробітників до цього причетний та з якою метою було здійснено дзвінок. Можливо, менеджер працював дуже старанно і зробив багато результативних дзвінків. Статистика допоможе преміювати його за якісну роботу.

Автоматизація за допомогою CRM

Цифрову IP АТС легко інтегрувати з CRM-системою компанії або CMS сайту. Це дозволить значно спростити роботу менеджера, оскільки з картки клієнта можна відразу зробити дзвінок і не шукати номер у телефонній книзі. Крім того, під час розмови можна відкрити додаткову інформацію про клієнта та на її основі зробити вдалу пропозицію для допродажу чи підвищення середнього чека.

При вхідному дзвінку оператору виводитимуться ПІБ клієнта та історія його замовлень. Це дозволить значно підвищити лояльність цільової аудиторії, адже люди будуть відчувати, що про них пам'ятають і цінують співпрацю.

Якщо ви ще не використовуєте IP АТС у своєму бізнесі, то щодня втрачаєте частину клієнтів. Переходьте на сучасний формат зв'язку і працюйте ще ефективніше!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київстар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як за допомогою IP АТС від Київстар налагодити роботу бізнесу*
13 грудень, 2018, 14:11