Хімчистка м’яких меблів – гарантія ефекту новизни від «Просто Чисто»*

Хімчистка м’яких меблів – гарантія ефекту новизни від «Просто Чисто»*
М’які меблі мають немаленьку вартість, і тому при їх ненавмисному забрудненні стає дуже неприємно, а особливо, коли мова йде про брендовий чи унікальний виріб. Навіть якщо ви уже спробували всі можливі варіанти очищення і, не отримавши результату, зневірились у можливості зробити диван чи іншу м’яку частину знову «новим» на вигляд, не поспішайте з візитом у меблеві магазини. Фахівці відповідальної клінінгової компанії «Просто Чисто» (пряме посилання https://www.prosto-chisto.kiev.ua) знають що робити з плямами, незважаючи на їх походження! Семирічний досвід і прекрасна репутація у Києві є найкращим доказом серйозного підходу до поставлених клієнтом завдань і дають право гарантувати клієнту результат.

Коли варто замовити професійну чистку дивану?

Найчастіше клієнтами «Просто Чисто» стають звичайні мешканці приватних будинків чи квартир, у сім’ях котрих проживають діти. Саме тому чистка дивану для їхніх працівників – це досліджена на всі 100% територія. Вони знають все про видалення плям, незалежно від типу тканини м’якої частини чи походження забруднення. Замовляйте чистку м’яких меблів у таких випадках:

• Якщо у приміщенні є характерний запах присутності домашніх улюбленців, замовляйте недорогу періодичну чистку диванів та м’яких крісел.
• Якщо на тканині оббивки дивану не вдається почистити плями від тих чи інших продуктів;
• Якщо оббивка дивану з часом отримала масний блиск і диван має вигляд старих меблів;
• Якщо діти залишили кульковими ручками чи маркерами незмивні сліди, а також у будь-яких інших випадках.

Як працюють фахівці «Просто Чисто»

Професійні робітники клінінгової компанії «Просто Чисто» опрацьовують будь-які заявки від клієнтів Дарницького, шевченківського, Святошинського, Солом'янського, печерського та інших районів Києва. Також їхні фахівці обслуговують міста-супутники столиці, наприклад Вишгород, Обухів, Васильків, Бориспіль та інші.

• Залишивши заявку на сайті або звернувшись за вказаним телефоном, клієнт може отримати безкоштовну консультацію та домовитись про виїзд фахівців на виконання роботи у зручний для себе час.
• Засоби, які використовують фахівці «Просто Чисто» не залишають запахів, є екологічно чистими та дієвими. У своїй роботі ми використовуємо активні засоби від провідних виробників побутової та професійної хімії.
• Фіксовані розцінки допоможуть зорієнтуватись ще на етапі замовлення хімчистки м’яких меблів.
• Розрахунок за виконану роботу можна здійснювати у будь-який спосіб, зручний для клієнта.
• Гарантії результату.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хімчистка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хімчистка м’яких меблів – гарантія ефекту новизни від «Просто Чисто»*
16 листопад, 2018, 14:50