У Луцьку невідомі побили та пограбували чоловіка посеред вулиці

У Луцьку невідомі побили та пограбували чоловіка посеред вулиці
Група невідомих осіб побила лучанина, а також пограбувала його, відібравши мобільний телефон iPhone. Внаслідок побоїв постраждалий потрапив до Луцької міської клінічної лікарні.

Інцидент трапився у ніч з 14 на 15 грудня біля спорткомплексу Східноєвропеського національного університету на проспекті Грушевського. Інформацію підтвердили у пресслужбі патрульної поліції Луцька, - пишуть Волинські новини.

Зі слів речниці патрульної поліції Ольги Бузулук, 15-го грудня близько опівночі невідомі нанесли тілесні ушкодження чоловіку і забрали у нього iPhone сірого кольору.

Проте коли поліцейські прибули на місце виклику, то виявилося, що заявник залишив місце події. Працівники патрульної поліції все ж розшукали постраждалого та разом із ним обстежили прилеглу територію – вулиці Винниченка та Ярощука. Під час обстеження територій заявник повідомив, що йому погано, тож поліцейські викликали карету швидкої допомоги. Після цього його відвезли до Луцької міської клінічної лікарні і викликали слідчо-оперативну групу.

Натомість сам постраждалий описав нападників, як групу осіб, серед яких були хлопці та дівчата. З його слів, телефон відбирав хлопець у капюшоні, на вигляд 15-ти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку невідомі побили та пограбували чоловіка посеред вулиці
16 грудень, 2019, 15:41