У Луцьку розікрали гроші на житло військових?

У Луцьку розікрали гроші на житло військових?
Депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Олег Чернецький просить пояснити неточності з придбанням житла для військовослужбовців.

Чернецький повідомив, що до нього як до депутата Луцької міської ради звернулись колишні військовослужбовці, офіцери запасу, котрі стверджують, що протягом багатьох років перебування на черзі щодо забезпечення житлом їм так і не вдалось його отримати, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Мало того, заявники стверджують, що розподіл квартир відбувається вкрай не прозоро й не публічно.

«Зокрема в одному із звернень сказано, що у 2008 році на реалізацію Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку до бюджету міста надійшло 2506 тис. грн. субвенції з держбюджету. В той же час протягом 2008-2012 років для забезпечення житлом військовослужбовців запасу та у відставці, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі Луцької міської ради придбано лише одну квартиру. На підтвердження своїх слів заявник надає копії відповідей з виконавчого комітету Луцької міської ради та копію відповіді головного фінансового управління Волинської обласної державної адміністрації», - поінформував свободівець.

У зв’язку з вказаними обставинами свободівець звернувся до міського голови Луцька та до начальника Держфінінспекції у Волинській області з проханням надати інформацію про використання коштів в розмірі 2 мільйони 506 тисяч гривень, які були перераховані до міського бюджету у 2008 році на фінансування видатків щодо реалізації Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хімічать і хімічать добре. та й ніхто не хоче туди лізти. Бо всі "органи" наші дорогі одержують квартири за рахунок бюджетних коштів. так що думайте
Відповісти
Останнім часом Чернецький активізувався: збільшилась кількість запитів, щось на сесії говорить, проти політики міської влади виступає... До чого б це?
Відповісти
Це до того,що вже недалеко до здійснення мрії - мером хочеться стати, ой як хочеться!!!
Відповісти
А може причина в іншому, за 2,5 роки каданції цієї влади лучани збагнули хто дерибанить, а хто може реально відстоювати їх інтереси, тому і йдуть до свободівців!
Відповісти
просто бабло повз нього прошло а він варішкою прохлопав. Тепер шукає хто з ним має поділитися )))))))))))
Відповісти
правельно що був зроблений такий запит, бо звичайно цікаво куди витрачаются бюджетні гроші. а військовослужбовцям було обіцяно дати квартиру державою, так нехай забезпечать, а то не видно того покращення.
Відповісти
деребан бюджету що тут сказати..не було б цього запиту, то запили б 2 міліона водою, потім в кінці року списали та й все....комусь то на руку, а військові почекають з квартирами.
Відповісти
Ага а то зараз не запють ))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розікрали гроші на житло військових?
30 травень, 2013, 10:19