Інвестор має мати провідника, – голова федерації роботодавців про ініціативу лучан

Інвестор має мати провідника, – голова федерації роботодавців про ініціативу лучан
Голова ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник схвально оцінив ініціативу лучан щодо створення в місті агенції для залучення інвестицій.

Про це повідомляє ІА "Конкурент".

Нагадаємо, що під час громадських слухань з питань бюджету співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер запропонував створити Агенцію з підтримки та обслуговування інвесторів. Чи вважає таку ініціативу доречною «Конкурент» запитав у Дмитра Олійника, який 17 грудня перебував у Луцьку.

«У всьому світі мери борються за інвестиції. А це робочі місця, кошти на те, аби був комунальний транспорт, парки, садочки тощо. Те, що називається якісним життям у місті. Звичайно, будь-які інструменти, зокрема агентство, які зможуть вибудовувати залучення інвестицій в регіон – це позитивно. Я не знаю механізмів, окрім комунікацій, які можуть покращити пізнаваність регіону. І комунікації – це перший крок до пізнаваності», – зазначив він.

Дмитро Олійник зауважив, що часто іноземні інвестори просто не володіють інформацією, яким чином проходити бюрократичні процедури отримання дозволів, погоджень тощо.

«Звичайно, всередині міста має бути провідник, який знає всі нюанси. А ще ліпше, створювати практичні індустріальні парки та кластери», – зауважив Олійник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паразити, які сидять на шиї бідної держави, хочуть створити чергову мертву, паразитичну структуру. А кластери нехай будуть, але це вже інша річ. Кластер - це група підприємств, які доповнюють одне одного в тому, чим вони займаються. Агенція і кластер - це різні речі - як геморой і гонорея.
Відповісти
Згідна на 1000%!!!
Відповісти
Згідна на 1000% !!!
Відповісти
Згідна на 1000% !!!
Відповісти
Останні новини
Інвестор має мати провідника, – голова федерації роботодавців про ініціативу лучан
18 грудень, 2019, 13:35