У Луцьку перейменували ще один провулок

У Луцьку перейменували ще один провулок
Сесія Луцької міської ради ухвалила рішення про перейменування провулка Макарова на провулок Складський.

Відповідне рішення сесія ради прийняла 30 травня.

Згідно з рішенням департамент житлово-комунального господарства зобов’язаний до 30 червня 2013 року забезпечити виготовлення та встановлення відповідних інформаційних стендів та табличок.

Проект підготували на неодноразові звернення громадян.

Справа в тім, що у Луцьку є і вулиця Макарова і провулок Макарова, які знаходяться в різних кінцях Луцька. Аби усунути плутанину й незручності з подібністю назв вулиць, комісія з питань впорядкування назв вулицьрекомендувала міській раді перейменувати провулок Макарова.

Нагадаємо, з першого червня 27 вулиць Луцька змінять назву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли змінять назви вулиці в центрі міста:Крилова,Пушкіна,Горкого,Бойка,Некрасова?Яка їхня заслуга перед лучанами,щоб вулиці носили назву в їхню честь?Скільки є видатних особистостей на Волині,а ми і на далі є рабами Москви.
Відповісти
Степа́н Іва́нович Бо́йко (*7 січня 1901, Поторжин — †19 листопада 1930) — діяч революційного руху на Західній Україні в роки окупації її буржуазно-поміщицькою Польщею.
Відповісти
Ось за таких їдиетів - українців хохлами кличуть ...
Відповісти


Що за містечковий шовінізм?
Чим тобі Пушкін і Крилов не вгодили?
Відповісти
ШАС здєлаю я ж за такоє дєло ну прям Шас! я іТєбє могу Пєреімєновать У менє є і Такая пропозіція (НЄОДноРазовая) от активних громадян.
Відповісти
Знову витратять кучу бабла на таблички, бланки і решту макулатури, більшу частину зіб'ють з підприємців і звичайно всім щирим стане жити легше, особливо мешканцям вулиць, названих без заслуг. Краще б господарчі питання вирішували!
Відповісти
Лучанин, визначись змінювати чи не змінювати
Відповісти
Питанням на питання. Якщо і змінювати, то на холєру? Повністю підтримую Лучанина і підписуюсь під кожним його словом. Вам, Бармалей, особисто була різниця провулок Макарова, чи Складський? Мета такого рішення одна - збити бабло!!!
Відповісти