Де придбати якісні ювелірні прикраси за вигідною ціною?*

Де придбати якісні ювелірні прикраси за вигідною ціною?*
Коли востаннє ви дозволяли собі купити прикраси із золота чи срібла? Як давно тішили рідних подібними подарунками? Насправді, у потоці щоденної метушні ми забуваємо робити приємні подарунки не тільки близьким, а й собі, відкладаючи це задоволення на потім. Однак, ювелірні прикраси – це не просто джерело витрат. Коли ми дозволяємо собі купувати гарні, якісні вироби із дорогоцінних матеріалів, ми автоматично піднімаємо власну самооцінку, підкреслюємо свій статус. Крім цього, сережки, браслети, підвіски, кільця, брошки, годинники, ланцюжки із золота чи срібла слугують ідеальним доповненням до різних образів. До того ж, придбати всі ці вироби ювелірна компанія Aurum пропонує за вигідною ціною.

На що звернути увагу, обираючи ювелірні прикраси?

• Проба. У зв’язку з популярністю ювелірних прикрас, сьогодні з’явилося чимало підробок, які лише зовнішнім виглядом нагадують дорогоцінні метали. Саме тому, аби уникнути обману, варто звернути увагу на наявність проби. Так, на виробах із золота можна знайти 999, 958, 750, 585, 500 проби, тоді як срібло випускається з пробами 950, 900, 800 та 720. Чим вища проба, тим більшою вважається цінність ювелірного виробу.
• Зовнішній вигляд виробу. Уже давно пройшли ті часи, коли прикраси виготовляли з кісток, дерева, ікол і сьогодні асортимент ювелірних виробів настільки величезний, що підібрати бажану прикрасу можливо для кожного. Це можуть бути прикраси із золота, срібла різних розмірів, дизайну, доповнені камінням та іншими контрастними вставками. Однак, у цьому випадку важливо опиратися не лише на власні уподобання. Приміром, якщо ви купуєте прикраси в подарунок, врахуйте, який стиль одягу притаманний людині, зверніть увагу на уже наявні прикраси. Якщо обираєте подарунок собі, продумайте як і з чим будете носити такий виріб. Наприклад, масивні сережки, кільця, браслети будуть недоречними для повсякденних ділових образів, тоді як для неформальних заходів можна обрати більш помітні прикраси.
• Вартість. Купівля ювелірних прикрас – хороша інвестиція. З часом вони не втратять свого зовнішнього вигляду та будуть не менш цінними. Однак, це зовсім не означає, що на купівлі таких виробів не потрібно економити. До того ж, ювелірна компанія «Aurum» пропонує збирати бонуси та обмінювати їх на знижки, виконуючи прості завдання. Додатковим бонусом стануть акції з нагоди свят.

Ну а якщо ви ще й досі сумніваєтеся у доцільності купівлі ювелірних прикрас, то просто перестаньте це робити. Повірте в те, що ви достойні такої покупки!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де придбати якісні ювелірні прикраси за вигідною ціною?*
19 грудень, 2018, 16:50