Що подарувати коханій людині на Новий рік?*

Що подарувати коханій людині на Новий рік?*
Новорічні свята – це завжди період найкращого настрою, романтичних проявів та доброго ставлення до себе і світу в цілому. Навіть дорослі під кінець грудня стають, немов малюки, безтурботними та радісними. Звичайно, у цей період хочеться порадувати своїх близьких різними приємними сюрпризами та подарунками. І у гонитві за найприємнішими та нейнезвичнішими подарунками для наших коханих, звісно хочеться вполювати найкращі пропозиції. Крім того, є бажання не лише викликати емоцію, але й принести певну користь, щоб кохана людина могла користуватись подарунком і любити його. В такому сенсі найкращими подарунками стають речі ручної роботи. Вони завжди несуть емоційне забарвлення, промовисто заявляють про унікальність та неповторність їх власника, а попри це можуть бути корисними та практичними.

Якщо у вас є бажання вразити кохану людину таким подарунком, обов’язково завітайте на сайт магазину KLAMRA.

Аксесуари KLAMRA – елітні вироби для людей, котрі поважають власний смак

Шкіряні ремені з металічними чи дерев'яними пряжками авторського виконання – це не лише беззаперечна якість, але й унікальна стилістика. Магазин KLAMRA пропонує аксесуари виключно ручної роботи та унікальні за дизайном для коханої.

Шкіряний ремінь ручної роботи з металічною авторською пряжкою – це найкращий подарунок коханому в Новорічну ніч.

Оберіть найкращий шкіряний ремінь коханій людині

Ремінь – це не лише спосіб зробити носіння одягу зручнішим. Цей аксесуар з давніх часів вважався дуже цінним, оскільки саме за ременем складали враження щодо статусу його власника.

Авторські ремені ручної роботи, які представлені в онлайн-маркеті KLAMRA – це вироби власного виробництва, створені в одному або лише в декількох екземплярах. Щоб ви отримали унікальний шкіряний ремінь, команда творців працює не один день. Спочатку на чернетці з’являється ескіз майбутнього ременю з пряжкою, далі за справу беруться фахівці по роботі з металами. Вилита латунна пряжка проходить ще обробку патиною для найкращого ефекту. Але й це ще не все. Далі пряжку потрібно шліфувати та провадити іншу обробку вручну. Далі вже справа доходить до шкіряної основи майбутнього ременя. Варто зазначити, що для створення ременів використовується виключно натуральна теляча шкіра вітчизняного виробництва.

Художники та майстри Клямри працюють натхненно та скрупульозно – все для того, щоб отримати унікальні, ні на що не схожі вироби, які здатні будуть служити довгі роки своїм господарям. Якщо ви бажаєте зробити своїй кохані людині промовистий емоційний подарунок і у вас є ідея такого оформлення, у KLAMRA з радістю втілять у життя вашу задумку. Таким чином, можна буде створити найбільш щирий та ні на що не схожий подарунок.

Чому варто купити шкіряний ремінь у KLAMRA

• Унікальні вироби ручної роботи;
• Відмінна якість та довговічність служби аксесуарів;
• Доступна ціна (вироби ручної роботи, виконані у такій скрупульозності повністю відповідають власній вартості, та навіть варті більшого);
• Фахова консультація та можливість індивідуального замовлення;
• Доставка у будь-яку точку України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: подарунки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що подарувати коханій людині на Новий рік?*
19 грудень, 2018, 21:21