Виділений сервер – зручність і величезна ресурсність*

Виділений сервер – зручність і величезна ресурсність*
Якщо ви відчуваєте, що звичайного хостингу вам уже недостатньо, це означає, настав час серйозного переналаштування його ресурсів, або ж переходу на виділений сервер. Розуміючи це, більшість починають замислюватись над переходом у хмарний VPS, але й тут виникають деякі труднощі, оскільки фізичний сервер має точно більші потужності та дисковий простір. Для більшості випадків, вже після оцінки всіх «плюсів» та «мінусів» вище зазначених варіантів, буде вибір на користь оператора з власним дата-центром, і при цьому саме таким, котрий розміщений в Україні. До прикладу, надійний оператор FREEhost.UA (пряме посилання https://freehost.com.ua/ukr/servers/dedicated/), але існують й інші пропозиції на ринку. У будь якому разі, розміщення дата-центру хтозна де – вкрай небажане.

Як здійснити перехід з VPS-хостингу на виділений сервер?

Зазвичай неспеціалісти цієї сфери сумніваються, чи вдасться їм безпроблемно здійснити перехід з хостингу на виділений сервер, але насправді бути сисадміном для цього зовсім не обов’язково. Якщо на VPS-хостингу є панель ISP manager, то перехід відбувається за допомогою простого функціоналу міграції. Так ви можете перенестись на орендований сервер без жодних проблем чи втрат. Окрім того, оператор завжди готовий запропонувати клієнту технічну підтримку цього процесу.

У керуванні виділений сервер не буде складнішим за звичний VPS-хостинг, і з цим зможе дати раду навіть технічно «непідкований» працівник. Панель управління зручна та інтуїтивна для легкого керування не лише в процесі переходу, але й у подальшій роботі.

DEDICATED сервер. Основні переваги

Замовляючи виділений сервер клієнт отримує наступні переваги:

• Швидкісна готовність серверу. Буквально за добу оператор підготує у ваше розпорядження потужний комп’ютер для розміщення вашого основного та всіх додатково-супутніх існуючих чи майбутніх сайтів у рамках потужності орендованого ПК.
• Комплексна підготовка передбачає встановлення потрібної ОС з панеллю управління з широкого переліку пропонованих або самостійне встановлення потрібної операційної системи.
• Технічна підтримка в усіх питаннях.
• Гнучкість у процесах зміни конфігурації сервера та можливості перевстановлення ОС при переході на більш продуктивні сервери.
• Необмеженість трафіку.
• Робота з IP-KVM у цілодобовому режимі.
• Наявність сховища у дисковому просторі для резервів.
• Моніторинг серверу.
• Зручна та нескладна панель управління, гнучкі налаштування, root-доступ.
• Відмінна підтримка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сервер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Виділений сервер – зручність і величезна ресурсність*
24 грудень, 2018, 13:02