Русалоньки Barbie: «Подивись, що я вмію та пірнай зі мною»*

Русалоньки Barbie: «Подивись, що я вмію та пірнай зі мною»*
Дорослі можуть навіть не здогадуватись про існування справжнього дивовижного світу, де мешкають серед різних істот і русалки. А ось діти віком від 3 років і більше точно знають, що справжні русалки існують, і найкращий тому доказ – серія неперевершених ляльок Barbie. Світ у якому мешкають чарівні русалки носить назву Dreamtopia (Дрімтопія). Так, можливо він і не справжній, але для Челсі, молодшої сестрички Барбі, котра його вигадала, цей світ навіть справжніший за реальний. До речі, у Дрімтопії існує кілька світів та островів у хмарах. Одні герої мешкають у Сяючій Горі чи Бухті Веселки, іншу у Королівстві нескінченого волосся чи у Світі Ласунок.

Перші русалоньки Barbie

Сьогодні перші русалки з Дрімтопії вже давно відомі та улюблені серед дітвори 3-9 років ляльки. Колись ця лінія складалась всього лише з чотирьох представниць підводного світу, але сьогодні їх значно більше. Ви здивуєтесь, дізнавшись про те, які завдання можуть виконувати сучасні ляльки Барбі-Русалки! Це вже давно не просто ляльки, що у ігровому процесі залежать виключно від фантазії дитини. Новинки серії Русалоньок можуть значно більше. Отже, не дивуйтесь, якщо ваша дівчинка мріє про нову Русалку, з нею можна не лише гратись.

Русалки Барбі мешкають у Бухті Веселки і, звісно, дуже дружать між собою. Тут можна зустріти справжню принцесу у пишній вечірній сукні, що переливається різними барвами, а також модних русалоньок-блондинок, блондинок з кольоровими прядками, брюнеток, руденьких та навіть Русалку із блакитним волоссям. Їх прекрасні зачіски дуже довго зберігають форму, а довге волосся майже зовсім не плутається, адже воно натуральне.

Сьогодні оригінальні ляльки Барбі-Русалка першого випуску можна придбати за ціною біля 300 грн, і це дуже доступна ціна за безкомпромісну якість всесвітньо відомого бренду.

Сяюча Русалонька Барбі – найкращий подарунок маленькій принцесі

Сяюча Русалонька – лялька, яка світиться, рухає своїм хвостом та може по-справжньому плавати з дитиною у басейні чи ванні! Хіба буває більш бажаний подарунок для дівчинки, яка обожнює мріяти та захоплюється ляльки Barbie з Дрімтопії? Мабуть, точно ні.

Оригінальна лялька від Mattel – це не лише якість та безпека для вашої дитини. Обличчя ляльки виконане просто бездоганно, у неї дуже виразні очі, чарівна посмішка, але найголовніше – напівпрозорий хвіст із плавником, що дозволяє ляльці плавати у воді! Саме вміння по-справжньому пірнати та плавати так приваблює наших маленьких дівчаток.

Коли Сяюча Барбі Русалка занурюється у воду, її граціозний хвіст починає грати різними барвами. У ванній з піною це має неперевершений вигляд, отже не дивуйтесь, коли ваша донечка не захоче виходити з води, навіть коли стане прохолодно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Русалоньки Barbie: «Подивись, що я вмію та пірнай зі мною»*
21 листопад, 2019, 14:43