Оздоблення вітальні декоративним каменем - види і варіанти виконання*

Оздоблення вітальні декоративним каменем - види і варіанти виконання*
Сьогодні обробка приміщень може виконуватися різними способами. Частіше стали використовуватися натуральні матеріали, такі як: камінь, дерево і навіть тканини. Такий підхід дозволяє виконати декорування приміщення на високому рівні, зробити його незвичайним і стильним. Більш того, поєднання каменю зі склом і металом додає кімнатам і всій квартирі додатковий затишок.

З цієї причини камінь використовується в обробці таких кімнат, як кухня і вітальня частіше інших матеріалів. Примітно, що обробка вітальні декоративним каменем, може бути виконана найрізноманітнішими видами каменів. Наші фахівці зможуть виконати різні види обробки, але основний напрямок в роботі - це ремонт в новобудовах під ключ в Києві. Ви зможете замовити обробку будь-якої складності, і ми виконаємо її в самі нетривалі терміни.

Різновиди обробки

Залежно від того, що має бути оброблене в вітальні, використовуються такі види природних мінералів, як:

• вапнякові породи;
• сланцеві мінерали;
• піщаник і граніт;
• мармур;
• іноді практикується застосування звичайного кругляка.

Перед використанням подібного матеріалу, каміння необхідно грунтовно підготувати, тобто надати їм потрібну форму, відшліфувати, зробити з одного боку плоским, щоб його можна було монтувати. Процедура непроста, однак, при зверненні до фахівців, проблем не виникне. Подальша обробка вітальні декоративним каменем виконується дуже просто, за допомогою клею і додаткових складів.

Переваги і недоліки декоративної кам'яної обробки

Почнемо з мінусів. Найголовнішим недоліком такого варіанту декорування є висока вартість матеріалів. Є непогані замінники у вигляді більш дешевого, але не менш практичного і візуально приємного, штучного каменю. Для виготовлення такого варіанту обробки застосовуються гіпс і глина, пісок і бетон. Незважаючи на те, що вони дуже легкі, володіють багатьма корисними якостями, необхідними для тривалої експлуатації, а саме:

• стійкість до цвілі;
• простота в обслуговуванні і довговічність;
• екологічно чистий матеріал;
• зовнішня привабливість і різноманітність колірних відтінків.

Декорування вітальні або кухні таким матеріалом є ознакою достатку і показником певного соціального рівня власника житлового приміщення.

Куди звернутися за допомогою?

Наша компанія надає послуги з ремонту квартир в новобудові. Ми готові виконати роботи будь-якої складності. Співробітники фірми мають достатній досвід і кваліфікаційний рівень, щоб виконати роботи в строк і на максимально якісному рівні. Телефонуйте, ми обов'язково зможемо вам допомогти.

Джерело: https://smartbuild.kiev.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ремонт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.