Одеса після урагану: повалені дерева та закриті пляжі. ФОТО

Одеса після урагану: повалені дерева та закриті пляжі. ФОТО
Одеса підраховує збитки після потужного урагану, що раптово налетів на місто в ніч на 1 червня.

Уточнено дані щодо постраждалих: одна людина загинула, пʼятеро отримали травми, що вимагають госпіталізації, ‒ пише Дзеркало тижня.

У мерії створено штаб з ліквідації наслідків стихії. На боротьбу з наслідками негоди кинуті всі сили департаменту міського господарства, ДСНС, всіх комунальних служб. До розчищення завалів підключили курсантів Військової Академії.

Одеська СЕС винесла постанову про заборону водокористування на міських пляжах. У понеділок, 3 червня, фахівці проведуть лабораторний контроль заборів води, і в разі нормальних результатів аналізів заборона буде знята.

Міськрада скасувала всі заходи з відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Крім того, міська влада просить одеситів і гостей міста бути гранично уважними, виходячи на вулицю, обходити обірвані дроти, старі дерева і т.д.

За даними ДСНС, ураган повалив близько 1000 дерев, пошкодивши при цьому більше десятка одиниць автотранспорту. Також пошкоджено декілька газопроводів. У Київському районі Одеси ураган повалив вишку мобільного звʼязку «Київстару». Також впали пʼять білбордів. А на проспекті Гагаріна смерч зірвав покрівлю з будівлі школи-інтернату №2.

Пʼять вулиць Одеси ‒ Осипова, Каманіна, Говорова, Бреуса та Люстдорфська дорога в напрямку центру ‒ непроїжджі. Значні пошкодження отримала мережа вуличного освітлення, особливо на територіях, прилеглих до Чорного моря.

Зупинено рух електротранспорту Французьким бульваром, утруднено рух вулицею Приморською і в районі Великого Фонтану.

В області зафіксовано 163 пошкодження ліній електропередач, відключено 1680 трансформаторних підстанцій, залишився без енергопостачання 261 населений пункт і міські райони Одеси.

Крім того, відбулося 77 пошкоджень мереж газопостачання. В цілому по області від газопостачання відключені близько 500 абонентів.

Найбільше від бурі постраждала прибережна зона, пляжі, території в Приморському, частини Суворовського і Київського районів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де пляжі якщо пишите???
Відповісти