Підозрюваного у жорстокому вбивстві лучанина хочуть взяти під варту

Підозрюваного у жорстокому вбивстві лучанина хочуть взяти під варту
Прокурори наполягають на триманні під вартою підозрюваного у вбивстві чоловіка у Луцьку.

Прокурори Луцької місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 39-річним мешканцем обласного центру Волині умисного вбивства, –повідомляє пресслужба прокуратури області

Нагадаємо, удень 02 січня 2020 року нетверезий чоловік у себе в оселі під час сварки двічі вдарив ножем у груди свого 53-річного знайомого – і той помер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вбивство чоловіка у Луцьку: деталі злочину. ФОТО. ОНОВЛЕНО.

Зловмисника, який утік з місця вчинення злочину, затримали того ж дня. З'ясувалося, що він уже був судимий за умисне вбивство.

Окрім того, на розгляді в Луцькому міськрайонному суді перебуває два обвинувальних акти в кримінальних провадженнях щодо нього – про вчинення крадіжок та умисних легких тілесних ушкоджень.

Чоловікові повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене п.13 ч.2 ст. 115 КК України). Прокурори наполягають на обранні йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 днів.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підозрюваного у жорстокому вбивстві лучанина хочуть взяти під варту
03 січень, 2020, 13:50