На Волині визначили найкращих футболістів. ФОТО

На Волині визначили найкращих футболістів. ФОТО
У Ківерцях завершився Кубок Дворової ліги - 2013.

Завершав турнір матч за третє місце між командами КІК та Човниця, номінальними фаворитами була команда ФК Човниця, оскільки в попередній зустрічі вони переграли КІК, але ківерцівська команда показала характер і здобула перемогу 6:4, - повідомили в Асоціації дворового футболу міста Ківерці.

У першому півфіналі зустрілися команди сіл Суськ та Прилуцьке, фаворитами була команда з Прилуцького, оскільки вже не вперше приймала участь у турнірах під егідою АДФ, але команда з Суська досить впевнено розпочала матч і зуміла здолати суперника - вперше новачок турніру здобуває путівку у Фінал.

Другими на майданчик вийшли "Імпульс" та ФК "КІК", перші хвилини матчу КІК зуміли вирватись вперед, але все ж клас суперників був явно вищим - перемога "Імпульса" 9:4.

Отож, у фіналі Кубку протистояння: "Імпульс" – Суськ. Матч розпочався з рівної гри, завдяки вдалим діям голкіпера команди ФК Суськ рахунок після першого тайму 5:5, та у другому таймі завдяки досвіду ківерчани зуміли здобути перемогу 9:7, і вперше у своїй історії стати володарем Кубку Дворової ліги.

Також переможці отримали подарунки від АДФК та гравця футбольного клубу "Волинь" Олександра Насонова, який переглянув матчі та залишив сувеніри з автографом для учасників турніру.

Володарем Кубка стала команда "Імпульс", друге місце здобули футболісти з Суська.

Отож, перемогу у "Дворовій лізі - 2013" здобула команда ФК "Імпульс", ІІ – ЛПК Юнайтед, ІІІ – КІК.

А найкращими гравцями турніру стали:

Найкращий воротар – Олександр Батрак (ФК "Імпульс")
Найкращий бомбардир – Орест Оришкевич (ФК "Джокер")
Найкращий гравець – Микола Глушаков (ФК "Імпульс")

Довідка


Асоціація дворового футболу міста висловлює подяку головному спонсору "Дворової ліги - 2013" – Дейні Володимиру Юрійовичу, гравцю ФК "Волинь" Олександру Насонову за підтримку Дворвого футболу, Анастасії Заболотній – за фотозвіти.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині визначили найкращих футболістів. ФОТО
02 червень, 2013, 11:00