На Волині назвали найкращих журналістів

На Волині назвали найкращих журналістів
Редакційна колегія газети «Волинь-нова» запровадила премію імені Степана Сачука «За служіння суспільству».

Її першим лауреатом став народний депутат України першого скликання, журналіст, публіцист Андрій Бондарчук (на фото), який отримав цю нагороду під час Фестивалю журналістської майстерності, - пише Слово Волині.

Головний редактор газети Олександр Згоранець, який вручав цю нагороду, зазначив, що у редколегії не було сумнівів у визначенні переможця.

Премією імені Полікарпа Шафети в галузі публіцистики відзначили заступника головного редактора газети «Волинь-нова» Василя Уліцького. Іменної премії імені репортера Олексія Левкова, яка заснована обласною держтелерадіокомпанією, удостоєна завідувачка редакції ТВО «Служба інформації» Ольга Марчук.

Рішенням журі обласного конкурсу професійної майстерності переможцем у номінації «Свобода слова» стала редактор газети «Сім’я і дім» Оксана Головій. Лауреатами премії «Журналістська подія року» визнано газету «Волинь-нова» за акцію «Самородки із народу», задуману і започатковану світлої пам’яті Степаном Сачуком, а також колектив обласної державної телерадіокомпанії за акцію «Почувайся європейцем – розмовляй українською».

У премії імені Григора Мацерука «Журналістська надія» з’явилися нові, але вже відомі волинському загалу прізвища коментатора ТВО «Радіомовлення» ВОДТРК Ольги Кононенко, спеціального кореспондента газети «Волинь-нова» Ярослави Тимощук, журналістки газети «Вісник+К» Руслани Татарин.

Дипломи переможців у номінаціях «Журналістська сміливість» вручені редактору відділу журналістських розслідувань газети «Волинь-нова» Василю Нагорному, головному редактору газети «Відомості.інфо» Галині Федоренко і ведучому програм телебачення і радіо «Луцьк ВОДТРК Тарасу Літковцю.

Кращими у номінації «Журналістська активність» визнані власний кореспондент газети «Волинь-нова» Алла Лісова, журналісти володимир-волинської газети «Слово правди» Віталіна Літвінова та ківерцівської «Вільним шляхом» Інна Батенчук.

Читачі газет «Вісті Ковельщини», «Діалог», республіканських видань знайомі з тематичними сюжетними знімками фотокореспондента ковельського видання Мирослава Данилюка. «Обличчя» газети «Вісник +К», його дизайн – це праця відповідального секретаря Олени Павлюк. Журі визнало їх кращими цього року у номінації «Журналістська зрілість».

Дописувачі газети «Діалог» Олександр Хоменчук з Любомля, Олена Чабан із Старої Вижівки, Анатолій Семенюк із Ковеля, Галина Ковалюк з Нововолинська стали лауреатами в номінації «Творче довголіття».

Дипломом в номінації «Краща первинна журналістська організація» нагородили редактора ківерцівської районної газети «Вільним шляхом» Людмилі Якимчук.

На святі вручили нагороди Національної спілки журналістів України, якими праця волинських представників мас-медіа відзначена за багаторічну журналістську діяльність, відстоювання свободи слова та принципову позицію. Золотою медаллю української журналістики відзначені Надія Балик («Волинь-нова»), Аркадій Федосюк (ВОДТРК), Георгій Юхимчук («Надстир’я»). Почесного знака НСЖУ удостоєні Наталія Слюсар (Відомості. інфо), Алла Лісова («Волинь-нова»), Олена Чабан («Сільські новини»), Ванда Войчук («Селянське життя»). Ця нагорода увінчала працю журналістів всеукраїнської газети «Вісник +К» Ольги Жарчинської, Миколи Комаровського, Миколи Шмигіна. Секретаріат Національної спілки журналістів України нагородив Почесною грамотою редактора ківерцівської районної газети Людмилу Якимчук, позаштатного кореспондента газети «Діалог» Наталію Дмитрієву, головного редактора газети «Сім’я і дім» Оксану Головій, ветерана журналістики Петра Юшковця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Волинь-нова» сама себе нагородила!:) Ото хохма:)))
Відповісти
Навіть не знаєте як звати колег-журналістів. Нагорного - точно не Василем звуть!!!
Відповісти
все правильно. тепер у нагорного і син журналіст. в лапках звчиайно. не вдався з нього адвокат, мо з допомогою тата вийде писака? але якось не по-людськи. а де прославлена чесність, прозорість принциповість волині-нової????? оце вона вся - у василеві нагорному. гріш ціна такому визнанню!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Заздрий від чужого щастя сохне.-це про вас.заздріть мовчки.
Відповісти
когда-то давно один чел занес Шафете свою тетрадь с карикатурами.
в течение последующего года карикатуры исправно публиковались в "Волыни Советской" под именем коллеги Шафеты, отнюдь не автора - безвестного студента.
это не шутка - свидетелей вся его группа. не хило?
когда узнала про эту историю, как-то противно стало читать о наградах прочестность и обективность, да.
тем не менее - коллег - поздравляю.
Відповісти
Цікаве нагородження. А що написав Уліцький? Як здичавілий поліщук живе на дереві чи в норі в Камінь-Каширському районі? Та й ще в парі зі своїм редактором. Вони пишуть на пару - як Ільф і Петров. А в чому проявилась сміливість Федоренко? Ходити до влади і жебракувати гроші на жовту газетку? Я вже не веду мову за "міс"-бездарність - Літковця. А ще забули в цей перелік внести Михайла Юхту. Скривдили такий талант! Забули "заслуженого". Ганьба такій комісії! Ще не пізно. Є помилки, які можна виправити. А щодо сина Нагорного, то є гарне прислів’я: "Син вовка є вовк, а син професора може бути баран". А Якимчук? Уже ж викинули Грицюка на смітник, навіщо ви її згадуєте? Потреба в біографах видатного тимошенківця сама по собі відпала. Є заперечення? Діяльність нагороджених нагадує помішування половником чистої води в каструлі. Приєднуюсь до «нагородження». Так тримати! "Волинь-нова" з її редактором далеко піде! А журналістів - з наступаючим святом. Щастя-здоров’я, творчих успіхів!
Відповісти
бачу в вас дуже глибокі пізнання біографії Уліцького?фанат його мабуть?
Відповісти
або колега??не соромно,а?
Відповісти
Потішила нагорода "відомій" журналістці, аж "спеціальному кореспонденту газети Волинь-нова",журналістській надії Ярославі Тимощук. Єдине досягнення - має в газеті тітку-редактора відділу "національного відродження" Валентину Штинько. В газету нереально влаштуватися, заслужених журналістів звідти тільки ногами вперед виносять, вони самі робочі місця не звільняють. А Ярославу Тимощук одразу взяли, і у спадок від тітоньки Штинько передали рубрику "Добридень вам, люди".
Відповісти
а не соромно на своїх гадості писати?
Відповісти
Найприкріше, що колеги колег поливають брудом....
Відповісти
просто заздрість.не можуть люди спокійно спати,коли хтось чогось добиваються.
Відповісти
Про Тимощук. Дере носа, що вона випускниця Львівського держуніверситету. Її можливості такі ж, як і в Штинько. Може трохи кращі.
Відповісти
Останні новини
На Волині назвали найкращих журналістів
02 червень, 2013, 18:00