На Волині ‒ три нові начальники

На Волині ‒ три нові начальники
На Волині призначили начальників трьох відомств.

Про це 3 червня під час оперативної наради розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

За його словами, очільником управління екології і природних ресурсів ОДА став Анатолій Гетьманчук. Це призначення погоджене у міністерстві.

Губернатор назвав і майбутнього начальника екологічної інспекції.

«Питання про інспекцію екологічну вирішиться сьогодні або завтра. Я не забобонний і можу сказати. Її начальником буде Ткачук Олександр. З міністром погоджено», - зазначив Клімчук.

Віктор Заєць став виконувачем обов’язків генерального директора державного підприємства «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології і сертифікації».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схвалюю рішення про посаду Гетьманчука. Тільки нехай не бере в заступники неука і сцикуна Романюка. Неграмотне, темрява безпросвітня. Сторожем його можна призначити.
Відповісти
вітаю пана Гетьманчука. раз із ним спілкувалася під час інтерв"ю, але цього було достатньо, щоб зрозуміти: розумна, навіть мудра людина. попри всі нюанси... І Ткачук - толковий. Цікаво, а де працюватиме Олександр Романюк?
Відповісти
Нехай Романюка забере до себе в колгосп його сподвижник і хрещений батько Заремба. Це він рекомендував і відстоював його на посаду. Трішки він поспішив: попрацювати треба, і над собою - теж. Гетьманчука вітаю.
Відповісти
а романюка що зільнили і посаду не запропонували? не по людськи. коли треба було, то він на сесії відстоював клімчукові рішення і проекти, по торфу наприклад, а не треба - то йди на фіг. навіть у бандитів є якесь поняття честі.
Відповісти
Останні новини
На Волині ‒ три нові начальники
03 червень, 2013, 11:43