Луцькі посадовці в Польщі «каталися» на велосипедах

Луцькі посадовці в Польщі «каталися» на велосипедах
Під час візиту до Польщі делегації Луцької міської ради влаштували велоекскурсію вздовж річки Ухерка.

Першого червня делегація на чолі з секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом відвідала місто Холм, - повідомили у прес-службі мерії Луцька.

На запрошення Президента міста Холм Агати Фіш представники Луцької міської ради взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня міста.

Григорій Пустовіт виступив з вітальним словом на засіданні урочистої сесії Холмської міської ради. З днем міста Холм привітали також делегації з партнерських міст: міста Зіндельфінген Федеративної Республіки Німеччина, з міста Утена Литовської Республіки та українського Ковеля.

Під час урочистостей Пустовіт вручив Агаті Фіш вітальний адрес Луцького міського голови та подарунки з символікою міста.

Представники Луцької міської ради відвідали також сміттєпереробний завод поблизу міста Холм, де ознайомились з діяльністю заводу та виробництвом біопалива.

Також делегація побувала біля меморіальної дошки Данилу Галицькому, меморіальної дошки першому Президенту УНР Михайлу Грушевському та могили прем’єр-міністра уряду УНР Пилипа Пилипчука.

Серед неофіційних заходів святкувань відбувалась також велосипедна екскурсія вздовж річки Ухерка, де члени делегацій мали можливість проїхатись на велосипедах по доріжці, збудованій за кошти Європейського Союзу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паскуда!!!! Відпочиває за кошти платників податків!!!
Відповісти