Чиновниця з МНС може «сісти» на 8 років

Чиновниця з МНС може «сісти» на 8 років
Прокуратура скерувала до суду кримінальну справу, порушену відносно службової особи одного з райвідділів УМНС, яка заволоділа бюджетними коштами на суму понад 46 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Зловмисниця працювала начальником фінансово-економічної служби одного з райвідділів Управління МНС в області.

Корупційні злочини посадовець органу державної влади скоїла двічі: впродовж 2010 року та повторно – за період з січня по жовтень 2011 року, підробивши відомості для виплати грошового забезпечення атестованим працівникам цього райвідділу.

У результаті таких корисливих дій державний службовець заволоділа бюджетними коштами на загальну суму 46 317, 14 гривні.

Кримінальну справу було порушено за ознаками злочину, передбаченого ч.ч.2,3 ст.191,ч. 1ст.366 КК України – заволодіння чужим майном службовою особою шляхом зловживання службовим становищем, службове підроблення.

Як повідомив начальник відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Володимир Заплотинський, чиновниці загрожує покарання, передбачене Кримінальним кодексом України: позбавлення волі строком до 8 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чиновниця з МНС може «сісти» на 8 років
02 лютий, 2012, 12:19