На Волині жінку ледь не вбили за відмову від сексу

На Волині жінку ледь не вбили за відмову від сексу
Житель Старовижівського району Волині намагався задушити та вдарив ножем жінку, яка відмовилася вступити із ним у статевий зв'язок. За це чоловіку доведеться провести за ґратами шість із половиною років.

Таку ухвалу виніс Апеляційний суд Волинської області, ‒ пишуть Волинські новини.

Мешканка Старовижівського району наприкінці листопада 2012 року недільного вечора завітала до свого односельчанина, раніше судимого за незаконне поводження зі зброєю. Той якраз випивав із двома чоловіками, один із яких був вітчимом постраждалої. Жінка приєдналася до компанії.

Невдовзі її вітчим та інший товариш по чарці пішли. Коли ж уже і жінка захотіла йти, господар оселі запропонував їй вступити в статеві стосунки. Коли ж отримав відмову, почав домагатися її силою. Жертва намагалася втекти через вікно, але нападник відтягнув її від вікна і почав душити, внаслідок чого та на деякий час знепритомніла.

Згодом їй таки вдалося вирватися і добігти до дверей. Але поки відкривала їх, відчула удар у спину і біль з правого боку. На подвір’ї постраждалу побачили люди, які й надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні. Згодом судово-медична експертиза встановила ножове поранення з пошкодженням легені.

Згідно з вироком суду першої інстанції, нападника засудили до шести з половиною років позбавлення волі. Окрім того, постановили стягнути на користь постраждалої понад 10 тисяч гривень компенсації шкоди, завданої злочином.

Однак засуджений не погодився із таким вироком та подав апеляцію. Він клопотався перед колегією суддів Апеляційного суду Волині врахувати неповноту судового слідства та невідповідність висновків суду фактичним обставинам справи. Отож, в апеляційній скарзі чоловік просив виправдати його та скасувати вирок.

Проте колегія суддів відмовила у задоволенні його апеляції, тож вирок лишився без зміни. Ухвала Апеляційного суду Волині вступила в законну силу з моменту проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було погодитись. І ціла б лишилась, і задоволення отримала б.
Відповісти
а, може, тебе в одну камеру до цього любителя посадити і будеш сам з ним домовлятися чи відовлятися
Відповісти
Я би з ним в одній камері посидів би.
Відповісти
сомнительное удовольствие с таким засранцем.
Відповісти
Гм, а що ще вона хотіла з пяного та ще й раніше судимого? Не розумію таких жінок, які спочатку лізуть на вила, а потім кричать - караул!
Відповісти
Останні новини
На Волині жінку ледь не вбили за відмову від сексу
04 червень, 2013, 15:18