Режим хоче й далі жити за кошт українців, ‒ нардеп Вітів

Режим хоче й далі жити за кошт українців, ‒ нардеп Вітів
Народний депутат України Анатолій Вітів (ВО "Свобода") вважає, що Рада не скасувала необґрунтовані пільги та привілеї для можновладців, бо "режим хоче жити за гроші українців".

Так він пояснив те, що нардепи від Партії регіонів та "їхні пособники" не підтримали рішення, відповідно до якого скасовувалися згадані "блага", - повідомили у прес-службі "Свободи".

"В умовах, коли українці заледве зводять кінці з кінцями, коли не вистачає коштів на фінансування освіти та медицини, коли зростає "дірка" у державному бюджеті, високопосадовці продовжують купатися в розкоші. ВО "Свобода" вважає, що існування нинішнього обсягу пільг та преференцій для народних депутатів, членів Кабміну та особисто Президента є безпрецедентно широким, що порушує конституційний принцип рівності усіх громадян у правах і свободах, у тому числі і щодо прав на отримання пільг", - стверджує Вітів.

"Така ситуація призводить до невиправданого збільшення витрат бюджетних коштів, призначених для забезпечення діяльності Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, Адміністрації Президента. У зв’язку з цим, перелік пільг та привілеїв для осіб, уповноважених на виконання функцій держави, мав бути суттєво скорочений з метою забезпечення соціальної справедливості, зменшення видатків державного бюджету України на утримання державного апарату. Це дозволило б спрямувати додаткові кошти на фінансування пенсій, зарплат, соціальні видатки, а не на нові палаци-резиденції для Януковича, вертолітні майданчики, шикарні автомобілі, захмарні пенсії і матеріальні допомоги.

Також цей закон передбачає обмеження розміру пенсії для депутатів, міністрів та президента, скасування так званої матеріальної допомоги, інших маразмів, вигаданих нинішніми можновладцями. Проте депутати з Партії регіонів не спромоглися піти на такий крок і відмовитися від пільг. Цим самим вони засвідчили свою принципову позицію й надалі проводити чітку антисоціальну політику, жити за рахунок власного народу", - наголосив народний депутат-свободівець Анатолій Вітів, коментуючи підсумки голосування за законопроект, ініційований опозицією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одне уточнення щодо "пособничків".
якщо він сам агітував голосувати проти всіх на президенських виборах то хто він є - пособничок, чи пі...ас?
Відповісти
А чому ВО Свобода не підтримали очищення Теременських ставків? Що спонсор Чернецький не дозволив?
Ви такі самі як цей "режим". Правда трішки більше вмієте завалити будь-яку корисну для постих людей справу. Як приклад повний ігнор по ставках в Теремно, де прості лучани могли б відпочити.
Відповісти
За чий кошт живе неук Вітів?
Відповісти
Тролі , за які 30 паршивих срібних тетрадрахм тут гавкаєте?
Відповісти
Чуєш розумнику. Я живу в Теремно і повз той ставок прохожу щодня. Скоро він перетвориться на болото. І коли там вирішили навести лад, саме фракція ВО Свободи затормозила у міській раді цей процес. Мене особисто це обурює.
Надоїло слухати пустопорожні балачки усіляких там "вождів", займіться ділом дармоїди!
Відповісти
то хто пише Славік?? )))
Відповісти
У тебе паранойя?
Відповісти
Патякало дурне. Позорисько без освіти, за нього прес-служба все пише, при чому навіть не його, бо грошей жаліє, а Партії.
Відповісти
Звідки там конкретні справи??? Ви про ще, друже?? У того Вітіва IQ як у сантехніка. Він же ним і є.
Відповісти
З Стрийського ПТУ №8 виходять спеціалісти по закручуванню гайок... А Вітів випускник цього училища.
Відповісти
Останні новини
Режим хоче й далі жити за кошт українців, ‒ нардеп Вітів
04 червень, 2013, 16:25