Об'єднання «Батьківщини» і «Фронту Змін» відбудеться в червні-липні, ‒ депутат

Об'єднання «Батьківщини» і «Фронту Змін» відбудеться в червні-липні, ‒ депутат
Зі слів очільника волинського "Фронту Змін" Ігоря Гузя, об'єднання його партії з ВО "Батьківщина" відбудеться в червні-липні.

"Це незворотній процес, який дозволить зробити більш монолітну структуру, що продовжить боротьбу з режимом Януковича, яка завершиться тим, що в 2015-му ми законно змінимо владу", - розповів він 5 червня під час прес-конференції.

Як стверджує Гузь, до об'єднаної партії вступлять також члени Партії "Реформи і порядок" та дехто з Народного Руху України.

"Наразі невідомо, хто очолюватиме нову партію. Зокрема, й на Волині. Ви дізнаєтесь про це, думаю, може, й за тиждень-два після завершення об'єднавчого процесу", - зауважив політик.

Зі слів члена Ради обласного осередку партії Валерія Міщука, цей процес не буде "простим вступом членів "Фронту Змін" в "Батьківищну".

"Не обов'язково керівні посади в партії ділитимуть 50 на 50, але це буде об'єднання з рівноправними можливостями", - відзначив політик.

Голова Луцької міської організації "Фронту Змін" Олександр Плісецький розповів, що більшість членів осередку підтримують об'єднання, але з застереженнями.

"Як будь-яка організація в нас є певні амбіції та побажання. Ми б хотіли, щоб в "Батьківщині" нас почули. Хочеться, щоб об'єдналося все хороше, що є в "Фронті Змін" з тим хорошим, що є в "Батьківщині", і ми переможемо на виборах 2015 року", - висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Хочеться, щоб об'єдналося все хороше.." а оно есть?
Відповісти
нема за кого голосувати -ці повії тільки вивіски міняють і з партії в партію скачуть-електорат для них сміття
Відповісти
Останні новини
Об'єднання «Батьківщини» і «Фронту Змін» відбудеться в червні-липні, ‒ депутат
05 червень, 2013, 11:41