Домашній текстиль. Обираємо домашній халат правильно*

Домашній текстиль. Обираємо домашній халат правильно*
Вдома жінка завжди хоче бути розслабленою, залишатись собою та комфортно відпочивати. Зазвичай жінки приділяють багато часу та уваги у виборі власного одягу, у котрому ходять на роботу, зустрічаються з друзями, займаються спортом і так далі. А ось домашньому одягу не всі дівчата приділяють достатньо уваги, і дарма. Власний комфорт вдома – дуже важлива складова для справді якісного відпочинку. Красиві нічні сорочки, теплі та комфортні піжами, зручні та красиві тапочки на літній та зимовий період, домашні, банні та жіночні халати – все це вкрай необхідні речі для жінки, щоб вона відчувала себе красивою та перебувала у комфорті навіть у домашній обстановці.

Отже, у жінки мають бути як мінімум три варіанти халатів:

• Махровий халат після душу.
• Легкий повсякденний халат.
• Красивий жіночний халат, у якому жінка себе відчуватиме неперевершеною.

Як обрати халат

Домашній одяг, як і одяг на вихід повинен бути сезонним. Наприклад, влітку дуже добре себе рекомендують халати із легкого трикотажу, а взимку найкращим варіантом буде м’який, легкий та теплий махровий халат. Є й третій, найбільш універсальний варіант

Махровий халат виготовляють із стовідсоткової бавовни. Тканина складається з невеликих петельок, і це дає можливість халату бути м’яким, теплим та затишним. Висота петельок може бути різною. Якщо вони більше 5 мм, халат буде доволі важким, а коли петлі менші, то тканина не здатна добре вбирати вологу. Кожна жінка сама визначає, у якому халаті їй буде максимально комфортно.

Халати з легкого трикотажу, жакарду чи «вафельної» натуральної тканини чудово підходять для того, щоб займатись хатніми справами. В них жінці буде зручно.

Красиві жіночні халати найчастіше виготовляють з атласної шовкової тканини. Вироби дуже красиві та унікальні за своїм дизайном. Для оздоблення халатів використовують мережива, атласні стрічки та навіть перли. У магазині елітної білизни «Афродіта» представлений найширший вибір якісних та унікальних шовкових халатів від провідних європейських, українських та російських виробників. Жінка може обрати для себе халат як із натурального, так і зі штучного шовку. Найбільшою популярністю користуються торгові марки Міа-Міа та Emmi.

Важливі аспекти вибору шовкового халату

• Попадання у власний розмір. Халат може виглядати дуже красиво на вітрині чи фото каталогу, але примірка, якщо вона можлива, потрібна. Красивий жіночний халат повинен добре сісти по фігурі, підкресливши принади та сховавши недоліки фігури жінки. Якщо халатик замовляється в інтернет-маркеті, обов’язково зніміть мірки та уточніть розмір виробу.
• Попадання у «свою» кольорову гаму. Відтінок шкіри жінки, колір волосся та очей, та навіть інтер’єр кімнати можуть гармонічно поєднуватись з домашнім халатом або навпаки, не поєднуватись. Жінка зазвичай добре орієнтується у тому які відтінки їй справді дуже личать.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: халат
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Домашній текстиль. Обираємо домашній халат правильно*
27 листопад, 2019, 19:46