WASHINGTON Concept House — клубний будинок з преміальним сервісом у серці Києва*

WASHINGTON Concept House — клубний будинок з преміальним сервісом у серці Києва*
Стильна архітектура, розташування в діловому центрі Києва, власний винний погріб та домашній кінотеатр, якісний сервіс, багаторівнева система безпеки, бізнес-центри та вишукані ресторани неподалік від будинку — ключові переваги ЖК WASHINGTON Concept House. Завершення будівництва об’єкту бізнес-класу заплановано на третій квартал 2021 року.

Що важливо знати про проєкт

Новий житловий комплекс знаходиться на вулиці Лабораторній. Об’єкт буде вирізнятися динамічним фасадом, який змінюватиметься залежно від освітлення і точки огляду.

Ключові елементи внутрішньої інфраструктури — винний льох, домашній кінотеатр і сигарна кімната. У партнерстві з кращими ресторанами Києва розроблено сервіс «особистий кухар». Сплачувати рахунки за комунальні послуги й комунікувати з управляючою компанією ATMOSFERA можна буде зі смартфона. Для цього необхідно завантажити застосунок SFERA. Працюватиме консьєрж-сервіс, тому буденні завдання резиденти зможуть делегувати.

Для власників автівок запроєктовано підземний паркінг. Передбачено новітні системи безпеки та захисту від аварійних ситуацій.
Варіанти нерухомості

Триметрові стелі, панорамні вікна з прекрасними оглядовими характеристиками, ергономічні планування — квартири в ЖК ВАШИНГТОН приваблюють бізнесменів, які вимогливі до питань щоденного комфорту. Доки об’єкт будується, житловий простір можна перепланувати.

• Однокімнатні квартири площею від 53,22 до 79,26 кв. м. Бездоганний варіант, якщо ви прагнете переїхати в центр міста. Якщо ваша мета — перепродаж квартири, варто купувати нерухомість на ранній стадії будівництва. Чим ближче до моменту введення об’єкта в експлуатацію, тим дорожче коштуватиме квадратний метр.
• Двокімнатні квартири площею від 75,15 до 89,06 кв. м. Ідеально, якщо ви виховуєте дитину або плануєте вагітність. Є місце для двох спалень, кухні з мінібаром, лаунж-зони, бігової доріжки. В одній з ванних кімнат можна створити атмосферу SPA.
• Трикімнатні квартири площею від 113,79 до 170,08 кв. м. Оптимальне рішення для сім’ї з дітьми різного віку. Є можливість спланувати спальню з індивідуальною ванною кімнатою та просторою гардеробною, домашній офіс з бібліотекою, дитячу з зонами для активних ігор і творчості.
• Чотирикімнатні квартири площею від 145,6 до 166,92 кв. м. Кращий варіант для поціновувачів вільного простору. Можна облаштувати спальню, дитячу кімнату, кухню з інноваційною побутовою технікою, вітальню з біокаміном та телескопом для споглядання зоряного неба, робочий простір та зону для релаксу.

Також вас може зацікавити нежитлова нерухомість в ЖК WASHINGTON. Загальна площа комерційних приміщень становить 2570 кв. м (мінімум — 100,88 кв. м, максимум — 823,84 кв. м). Попит матиме французький ресторан, SPA-студія, шоурум з послугами стиліста.

Деталі щодо доступних варіантів та умов придбання нерухомості ви можете дізнатися у відділі продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.