Черепиця Braas - для тих, хто цінує якість*

Черепиця Braas - для тих, хто цінує якість*
Німецька цементно-піщана черепиця Braas уже давно зарекомендувала себе як продукт, що дійсно відповідає стандартам світової якості. Адже автоматизований точний контроль на виробництві і високі технології гарантують максимальний термін служби. Моделі черепиці Браас Рубін 13В, Агат 10V, Топаз 13V, Роман 13, Турмалін та інші використовуються для покрівлі будь-якої складності і дозволяють втілити в життя які завгодно архітектурні задуми. Класична краса натуральної покрівлі не виходить з моди ось уже багато століть, уособлюючи вірність традиціям і затишок домашнього вогнища.

Натуральність завжди в тренді

Цементно-піщана черепиця - чудовий вибір для того, хто надає перевагу натуральним покрівельним матеріалам. У виробництві продукції німецької компанії "Braas" використовується чистий кварцовий пісок і цемент. А спеціальне фарбування дозволяє домогтися єдиного відтінку по всій товщині черепиці і наділити її стійкістю до вигорання.

Високий попит на продукцію цього виробника обумовлений її технічними властивостями. Не зважаючи на те, що ціни лінійки Braas назвати низькими не можна, її якість і показники міцності та довговічності сприяють щорічному збільшенню продажів.



Це екологічно чистий матеріал, який виробляється з високоякісної глини. Характеризується довговічністю і прослужить вам більше 100 років, не потребуючи додаткового догляду. Ця черепиця вельми міцна і витримає будь-які навантаження, чи то вітер, сніг, чи температурні впливи. Ще одна перевага в тому, що модельний ряд має багату колірну палітру.

Характеристики черепиці “Браас”:

• виробляється з якісної природної сировини;
• несприйнятлива до впливу ультрафіолету та інших атмосферних факторів;
• може витримувати значні низькі і високі температури, а також різкий перепад температурного режиму;
• зносостійкість;
• стійкість до механічного та хімічного впливу;
• має високі звукоізоляційні показники;
• природна вентильованість підпокрівельного приміщення, завдяки вільному положенню плиток;
• збереження експлуатаційних характеристик протягом усього терміну служби, що триває більше ста років.

Крім вище перерахованих переваг, черепиця Braas представлена на споживчому ринку широкою кольоровою гамою, яка зможе задовольнити будь-які запити. При тому, відрізняючись один від одного видом профілю або кольором, її моделі прекрасно гармонують з будівлею будь-якої архітектури. А час тільки прикрашає черепицю, вона вкривається характерним нальотом, який не руйнує її, а робить ще міцнішою та витривалішою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: черепиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Черепиця Braas - для тих, хто цінує якість*
09 січень, 2020, 00:31