У Луцьку шукають наречених

У Луцьку шукають наречених
ІІІ Парад наречених відбудеться у Луцьку 30 червня.

Участь у ньому можуть взяти охочі з усієї Волині, які ще не одружені, та і ті які уже поєднані шлюбом, ‒ повідомляють організатори.

«Для одружених це ‒ можливість ще раз згадати щасливий день весілля та продемонструвати гармонію сім’ї, а також поділитись досвідом з тими дівчатками, що готуються до сімейного життя. Для неодружених ‒ можливість на декілька годин перетворитися на прекрасних наречених, і до одруження підійти виважено та відповідально», ‒ йдеться в релізі.

У межах заходу передбачена святкова урочиста хода центральними вулицями міста, запуск повітряних кульок на центральній площі міста, феєрверк тощо.

А після параду в Центральному парку для учасниць заплановані конкурси та розваги з подарунками від організаторів та спонсорів.

Розважатимуть публіку кращі виконавці Луцька та Волині. Для найменших учасниць параду та їхніх мам передбачені спеціальні конкурси та вікторини від партнерів заходу та цінні призи, ‒ стверджують організатори.

Тож, зголоситися для участі у параді можна за телефоном (099) 409-65-39, електронною поштою [email protected] або http://vk.com/club26594571.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никогда не мог понять, если это парад невест, то что там делают бабушки и мамы??? Это ведь не парад женской части населения планеты, а конкретно - невест.
Відповісти
Ваші бабусі та мама теж колись були нареченими. От і вирішили згадати молодість)А нареченою можна бути в будь-якому віці...
Відповісти