У Луцьку створили робочу групу задля перенесення Старого ринку

У Луцьку створили робочу групу задля перенесення Старого ринку
У Луцьку створили робочу групу, що займатиметься питанням перенесення Центрального ринку.

Про це йдеться у розпорядженні в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що після 1 лютого Луцька міська рада вживатиме заходи щодо примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, які розміщені на території Старого ринку з порушенням законодавства.

У січні оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію розвитку території, прилеглої до Луцького замку. Стосується це й землі під ринком.

29 січня КП «Луцькі ринки» припинили право на постійне користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1. Йдеться про ліву частину Центрального ринку.

До складу робочої групи увійшли:
Недопад Григорій - перший заступник міського голови, керівник робочої групи;

Сиротинська Юлія - директор департаменту муніципальної варти міської ради, заступник керівника робочої групи;

Кулик Роман - заступник директора, начальник відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти міської ради, секретар робочої групи;

Юрченко Наталія - директор юридичного департаменту міської ради;

Рибай Наталія - начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради;

Лихограй Тетяна - заступник начальника управління земельних ресурсів міської ради;

Коленда Надія - в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради;

Крутень Андрій - начальник управління патрульної поліції у Волинській області ДПП НП України (за згодою);

Кічук Олег - начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, майор поліції (за згодою).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закривайте цю ганебну брудну клоаку скоріше! Жителі міста зачекались.
Відповісти
Мусово в комісію включить спецназ і нацгвардію - так колись наші діди розкуркулювали ворогів народу.
Лиш би хватило автозаків, бо вси спекулянти в луцьку тюрму не влізут, а до Маневич чимала дорога.
Головне правильна організація праці - або возити протестуючих в Маневичі фурами, або зробити тимчасовий концтабір на стадіоні в парку. Так робив Піночет. Там все рядишком, удобно.
Щоб нікому більше неповадно було дерти з простого народу три шкури!!!
Відповісти
Особливо зачекались ті мешканці Луцька, які проживають поряд з цим гадюшником. Більше всіх не бажають порядку та зрушень ті громадяни нашого міста, що приїхали на цей в лапках ринок, які скупилися та поїхали собі додому на ГПЗ, Львівську, 33-40-55 квартали чи інший куточок Луцька і забули про цей сморід. А нам тут жити біля цього ринку, і ми вже натішились цим бардаком та хочемо змін. Побудувати Вам би під вашими вікнами таке саме, як у нас, що називається центральним ринком. Тоді хотів би почути як ви будите кричати, що під вікнами сморід.
Відповісти
Є зараз такий архітектор в луцьку ТУЗ його прізвище його мама тривалий час працювала на центральному ринку. в 200чних після того як влада почала активну компанію про створення нового ринку повіривши в слова чиновників, що вони організують доїзд вона придбала там кілька контейнерів влізла в борги. та змушена була поїхати в Італію. зараз має проблеми з здоров'ям :( Цей чиновник знає все це розуміє як це залишитись без коштів для існування та все-рівно палець в палець не стукнув щоб допомогти тим людям які зараз втратять елементарні засоби для існування.... а просили люди всього на-всього відтермінування та надання альтернативної ділянки.... ПАНЕ ТУЗЕ ви справді думаєте, що ті прогнилі контейнери у Вас хтось купить?
Відповісти
Почали навіть не з території біля замку.... а з самої віддаленої території де зручно буде почати будівництво.... спішать бо рейтинги зрозумілі потрібно скласти план та закріпитись на території до осені.... шкода людей. Сили Вам!!!!
Відповісти
Шоу начинается
Відповісти
Чомусь нема віри в те що на місці базару буде парк сад.Скоріше за все землю передадуть забудовнику.Який набудуе гарних будинків з стекла та бетона.І щоб побачити зомок Любарта,прийдеться гостям та туристам міста шукати його з допомогою навігаціі.Це плата за тупість та байдужість мешканців міста.
Відповісти
Напевно будуть забудови! Швидше за все готелі. Потім почнуть зносити будинки на Замковій. Там не дозволяють приватизовувати ділянки!! А земля біля замку дуже дорога!! Згадаєте мої слова..
Відповісти