Губернатор Волині у Верховній Раді цитував Козьму Пруткова

Губернатор Волині у Верховній Раді цитував Козьму Пруткова
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук взяв участь в парламентських слуханнях про медичну реформу.

«Волинь має моделі, які вже відпрацьовані пілотними областями, маємо свої варіанти, якими б хотілось поділитись з вами. На мій погляд сьогодні маємо головне – адміністративну та політичну волю нашого Президента, чого бракувало 20 років. Хтось мусив сказати: пора розпочинати! І ми розпочали. Не робить помилок той, хто нічого не робить», - цитує губернатора прес-служба ОДА.

«В жодній країні світу медична реформа не припиняється ні на хвилину. Цієї можливості нам не дають ні вчені зі своїми технологіями, ні фармацевти, ні ті, хто працює в галузі виробництва апаратури дослідження та діагностики. Це – безперервний процес, який торкнеться і нас. Ми робимо лише перші кроки по модернізації та організації медичних послуг», - наголосив голова відомства.

«Ми теж робимо перші кроки. Є центр медико-первинної допомоги. Якщо, в якомусь районі гальмують - ми чекаємо. Ми ж не пілотна область. Нам нікуди поспішати. Козьма Прутков казав: «Поспешай медленно». Борис Клімчук каже: «Але поспішай». Волинь – маленька область і нам всім зручно та комфортно працювати. Ми розуміємо один одного. Так, у нас є певний спротив, так званий політичний. Місцевих політиків. Я їх прошу: хлопці та дівчата не розумієте – не заважайте!», - додав посадовець.

Також Клімчук поділився досвідом реалізації регіональної програми «Волинькард».

«На Волині третій рік підряд працює прекрасна регіональна програма «Волинькард», яку ініціювали депутати. Я не знаю точно, скільки ми врятували життів, але врятували не одну сотню. У нас бюджетна коронографія, якої страшно бояться чоловіки. Освідчені люди, а бояться коронографії. Ось така ситуація в суспільстві, але ми роз’яснюємо, пояснюємо і маємо результат. Якщо треба транслювати цю програму на всю Україну, приїжджайте, поділимось», - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви - Кузі, шо тільки мультікі по телевізору дивитеся? То книжки починайте читати і не дуріть читатів! Або дурного не пишіть, як не знаєте.
Відповісти
А можна було не хамити журналістам у день професійного свята і просто тишком-нишком натиснути Ctrl Enter на слові "Кузьма", як я?!?

Колеги, вітаю!! Натхнення й витримки бажаю))
Відповісти
Мова не про свято. а прфесійність, а якщо її нема - то...!!!:(
Відповісти
і як стверджував Козьма - "Не всякому человеку даже гусарский мундир к лицу"
Відповісти
облажались ...
Відповісти
"Борис Клімчук каже:" - говорячи про себе в третій особі царь Боріска демонструє манію величі.
Відповісти
А чому "губарнатор"?
Чому не "граф",чому не "князь"?!
Відповісти
Реформи сприймаються позитивно лише тоді,коли вони прймаються для людей,а коли це тільки для "галочки",то вони нікому не потрібні.Від медичної реформи люди страждають.
Відповісти
В тому числі страждають на венерологію. А досі біли щасливі по Вашому?
Відповісти
людей серйозно обговорювати це сором.дінозаври застою.
Відповісти
Райради голосують - а лікарні розгрібають. Райони які були змушені створити ПМС-центри першими - вже чухаються, але не від венеричних хвороб, а від непродуманих колізій по законодавству і по бюджету. А слізно-криваві наслідки для простого населення ще попереду.
Відповісти
ТАМ ВЖЕ ПОЇХАЛО КОНКРЕТНО!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перекриють вулицю
06 червень, 2013, 11:46
Губернатор Волині у Верховній Раді цитував Козьму Пруткова
06 червень, 2013, 11:45