Муніципали спростовують інформацію, що під час знесення Старого ринку були у балаклавах

Муніципали спростовують інформацію, що під час знесення Старого ринку були у балаклавах
У департаменті муніципальної варти офіційно заявили, що 4 лютого під час демонтажу контейнерів на території Центрального (Старого) ринку Луцька їх працівники не були у так званих «балаклавах».

Про це йдеться на сторінці муніципалів у facebook.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мітингувальники біля офісу муніципалів вимагають зустрічі з Юлією Сиротинською. ОНОВЛЕНО

Вони повідомляють, що всі залучені працівники департаменту були на вказаному заході у:

- форменому одязі;
- з наявними жетонами встановленого зразку;
- шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу;
- у шапках та бафах (шарф кругового пошиву) у зв’язку з погодними умовами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відбувалося вночі на Старому ринку. ФОТОРЕПОРТАЖ

"Інформація ряду ЗМІ, активістів та деяких правоохоронців щодо перебування наших інспекторів без розпізнавальних знаків та у «балаклавах» не відповідає дійсності.

Окрім того, вчора 05 лютого, до департаменту звернулися громадяни (ФОПи з Центрального ринку), котрі надали докази (внутрішню переписку) того, що саме працівники ринку готувались до демонтажу з певним озброєнням, шукали балаклави, які в такий спосіб провокували бійки, нищили техніку та били один одного з метою створення резонансу подій (скрін переписки додаємо)", - йдеться у повідомлені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та що ви говорите ?
Були саме в балаклавах ні шевронів і обізнавальних знаків фото відео ти х подій повно на ютубі та 300 живих свідків втому числі губернатор та керівник Поліція
Заява настільки абсурдна що а ж смішно
Невже працівники поліції не могли відрізнити муніципала в формі і з житонами від невідомих осіб в балаклавах?і мусили їх доправляти в відділ для встановлення осіб
Відповісти
Нахіба викрутка чи цвях? Держак від лопати і балон, з них вистачить! Самооборона проти незаконних дій - ЗАКОННА, ніяка мунвата НЕ має права застосовувати до людей силу - вони не поліція!
Відповісти
Муніципали пішли проти громади з чітким усвідомленням незаконності своїх дій! А тепер має відбутися наступне: Розпуск мунварти (для охорони ПРАВОпорядку є поліція, ланцюгові пси міськради, що обдирають населення під незаконними знаками і в "прикормлених" місцях, та зносять без рішення суду все, що "погано стоїть", в тому числі - кіоски "ТеремноХліб", де торгували соціальними сортами хлібу - НЕ потрібні місту), учасників нічного беззаконня - під суд (а там і побиття, і жорстоке поводження з тваринами, і незаконне володіння холодною зброєю, і замах на вбивство двох і більше осіб, та ще з застосуванням джерела підвищеної небезпеки), Сиротинську - судити і посадити надовго, вся верхівка міськради - у відставку, хто "заляпав руки" в тих подіях - аналогічно під суд за підбурювання до вчинення кримінального злочину. Негайне оголошення ВИБОРІВ міського голови та депутатів міськради - ті, що є, ГРОМАДУ не представляють. А по ринку - місцевий референдум (а не голосування в Інтернеті, чи "громадські" слухання,де "проголосують" боти, чи куди необрані наженуть своїх прихильників), який покаже, що робити, і ТІЛЬКИ після того, як місто отримає законно обрану громадою владу, а не цих рейдерів. Якщо цього всього не буде - ми живемо у НЕправовій державі. Ніякий мішок з грошима, навіть якщо він проліз у нардепи - НЕ має права вирішувати за громаду!
Відповісти