У Нововолинську дороги ремонтують абияк, ‒ депутати. ВІДЕО

У Нововолинську дороги ремонтують абияк, ‒ депутати. ВІДЕО
Нововолинські депутати незадоволені тим, як ремонтують дорожнє покриття на вулицях міста.

Нещодавно розпочалися роботи із ремонту дорожнього покриття та ямкового ремонту доріг, - пише ПроНовік.

Мешканців міста та депутатів із групи «Спільна думка» обурив процес латання дірок в асфальті.

Зокрема, у депутатському зверненні групи йдеться про те, що роботи виконуються абияк та абсолютно в порушення усіх вимог до їх проведення. Виборці обурені тим, що величезні суми із міського бюджету, які виділяють на ремонт доріг, витрачаються з цинічною халатністю.

“Я не хочу вірити, що міський голова та його заступники так безвідповідально ставляться до бюджетних коштів, не контролюючи виконання робіт із латання доріг у Нововолинську”, – заявляє речник “Спільної думки” Борис Карпус.



До речі, відомо, що ямки (карти) за технічними умовами повинні бути вирізані в прямокутній формі. Примикання нового асфальту до старого повинне бути під кутом 90 градусів, а по факту – під тупим кутом. Відсутність повноцінного примикання – не забезпечує довговічність асфальтного покриття. Основа повинна бути ідеально чистою і підготовленою.

Глибина закладання бітуму мінімум – 5 см, по факту 1-3 см. Закладання матеріалу глибиною до 5 см технологічно є неефективним. Ями (карти), які асфальтуються більше 5 кв.м., повинні закатковуватись катком вагою більше 7 тон, по факту ці роботи виконує каток вагою не більше 1,5 тон.

Депутати закликають громадськість не бути байдужою, але і надалі фіксувати халатність місцевої влади в дорожніх роботах та повідомляти про це у ЗМІ. Лише невпинно контролюючи владу можна сподіватися від неї ефективності, вважають учасники депутатської групи "Спільна думка".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні майже все так роблять. Це невід'ємна частина менталітету
Відповісти
Да здраствуєт откаттінг!
Відповісти
Ями до 1 кв.м взагалі затоптують ногою (тіла масою 80-90 кг). А ще модно засипати ямки наполовину. І швидкість не перевищують, і колесо не так глибоко провалюється, і робота ще на один раз є!!!
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську дороги ремонтують абияк, ‒ депутати. ВІДЕО
06 червень, 2013, 15:43