Путін розлучається. ВІДЕО

Путін розлучається. ВІДЕО
Володимир Путін розлучається з дружиною Людмилою.

У Державному Кремлівському палаці вони дали інтерв'ю кореспонденту телеканалу "Росія 24", зробивши заяву про підготовку до розлучення, - пише ТСН.

Володимир Путін пояснив розлучення тим, що не всі готові до високого ступеня публічності, яка передбачає роль статусу подружжя політика такого рівня.

"Вся моя діяльність, вся моя робота пов'язана з публічною сферою, з абсолютною публічністю. Комусь це подобається, комусь ні, але є люди, абсолютно з цим несумісні", - сказав Путін.



"Людмила Олександрівна відстояла вахту, 8 років, вже дев'ять" - зазначив він. Президент заявив, що вони з дружиною Людмилою і після розлучення назавжди залишаться близькими людьми.

У свою чергу, Людмила Путіна повідомила: "У нас дуже добрі стосунки, і я дуже вдячна, що він мене досі підтримує, і дітей. Він дуже турбується про дітей, і діти завжди це відчувають."

"Людмила Олександрівна сказала про дітей. Ми їх дуже любимо, ми ними пишаємося. Вони у нас дійсно виросли, у них складається своє життя. Вони, до речі кажучи, і освіту здобули в Росії, і живуть у Росії", - сказав президент.

"Наш шлюб завершений у зв'язку з тим, що ми практично не бачимося. Володимир Володимирович повністю занурений в роботу, діти наші виросли, живуть кожен своїм життям", - пояснила Людмила Путіна.

"Загалом, так склалося, що у нас у кожного своє життя", - сказала вона. Додамо, що Людмила Путіна дуже рідко з'являлася на публіці. Іноземні ЗМІ писали, що вже колишня дружина російського президента давно не живе з Путіним. Примітно, що Володимир і Людмила Путіна поки не оформили розлучення документально.

"Вони сказали, що розлучаються, і я не можу сказати, коли це буде оформлено документально, але це не так і важливо, оскільки про рішення оголошено", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Путін, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Путін розлучається. ВІДЕО
07 червень, 2013, 07:00