Луцька медсестра їздила за кермом у стані алкогольного сп'яніння

Луцька медсестра їздила за кермом у стані алкогольного сп'яніння
У Луцьку медсестра з «Рожищенської ЦРЛ» їздила за кермом джипу Toyota RAV4 в стані алкогольного сп’яніння, однак суд звільнив її від адміністративної відповідальності.

Про це йдеться в постанові Рожищенського районного суду Волинської області, - пише ІА Волинські новини.

Суд встановив, що згідно з протоколом про адміністративне правопорушення обвинувачена, яка працює в КНП «Рожищенська ЦРЛ» на посаді сестри медичної загально-лікарняного персоналу, 5 січня 2020 року близько 2 годин 50 хвилин рухалась проспектом Волі у Луцьку на автомоіблі «TOYOTA RAV4», перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп`яніння.

В судовому засіданні водійка повністю визнала свою вину та щиро розкаялася у вчиненому. Вона зазначила, що цілковито усвідомила протиправність вчиненого, зробила належні висновки та пообіцяла в подальшому подібного не допускати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехіло в нас деякі медсестри живуть. а їй робота не заважає заробляти гроші ?
Відповісти
Сумніваюся, що ця медсестра зробила для себе висновки. Не дай боже, але дуже скоро вона кого небудь зіб'є в п'яному вигляді. Що тоді скаже її колектив? Таких водіїв треба позбавляти прав довічно.
Відповісти
Ви всі хворі там!!! Правопорушення було скоєно, а відповідальності немає! Тобто тепер можна п'яним їздити один раз, якщо мене на роботі люблять?
Відповісти
А що так можна було?))))
Відповісти
Тепер можна один раз керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння якщо на роботі у тебе гарна характеристика? І чому райсуд виносить постанову якщо правопорушення було скоєно у місті Луцьк?
Відповісти
В АТО її.
Відповісти
Судячи з марки авто "понять и простить" допомогли банкноти....
Відповісти